Την αποκεφάλισε και ύστερα αυτοκτόνησε! – «Υπήρχε αίμα παντού… σαν κάποιος να έσερνε ένα πτώμα»

Κοινοποίηση:
PTOMA

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ένας άνδρας αποκεφάλισε μία 60χρονη γυναίκα στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Άιλαντ και στη συνέχεια έσυρε το άψυχο κορμί της στο δρόμο, με τους περίοικους αρχικά να νομίζουν ότι πρόκειται για αστείο.

Ο δράστης λίγη ώρα αργότερα αυτοκτόνησε πηδώντας στις σιδηροδρομικές ράγες την ώρα που περνούσε τρένο κοντά στην περιοχή Φάρμινγκντειλ. Οι τοπικές αρχές διερευνούν την υπόθεση καθώς δεν έχει γίνει γνωστή η σχέση του 30χρονου άνδρα με το θύμα.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στον αμερικανικό Τύπο πως είδαν τον άνδρα να παρασύρει το σώμα της γυναίκας έξω από το κτίριο και έπειτα στο δρόμο, ενώ αργότερα κλώτσησε το κεφάλι της λίγα μέτρα μακριά.

«Υπήρχε αίμα παντού. Μπορεί να δει κανείς κηλίδες παντού, σαν κάποιος να έσερνε ένα πτώμα», δήλωσε άνδρας που μένει στο κτίριο όπου συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα.

Όπως αναφέρουν πάντως πολλοί αυτόπτες, αρχικά οι γείτονες της άτυχης γυναίκας πίστεψαν πως πρόκειται για φάρσα όπως αυτές που συνηθίζουν οι Αμερικανοί για τη γιορτή του Χάλοουιν. Όταν, όμως, αντιλήφθηκαν την σκληρή πραγματικότητα επιχείρησαν να σηκώσουν τη σορό της γυναίκας και έπειτα κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι τοπικές αρχές αποκλείουν οποιαδήποτε σχέση του δράστη με τρομοκρατία, παρότι πριν περίπου ένα μήνα ένας πρώην κατάδικος, ο οποίος είχε ασπαστεί τον ισλαμισμό αποκεφάλισε έναν πρώην συνάδελφό του στην Οκλαχόμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: