Το νέο παλάτι της προεδρίας της τουρκικής Δημοκρατίας και του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν έγινε θέμα στην γνωστή ισπανική εφημερίδα «Ελ Παΐς».
Η εφημερίδα σε άρθρο που έχει τίτλο ¨Παρουσιάστηκε το 1000 δωματίων και 275 εκ. κόστους παλάτι του Ερντογάν¨, αναφέρει πως ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας χωρίς να υπολογίζει νόμους και παρά την κριτική της αντιπολίτευσης, κατασκεύασε αυτό το παλάτι.
Η εφημερίδα αναφέρει πως ο Ερντογάν σχεδίαζε να ανοίξει τις πύλες του υπέροχου παλατιού στην επέτειο της Δημοκρατίας, κάτι που ακυρώθηκε λόγω του ατυχήματος στο μεταλλείο. Η εφημερίδα Ελ Παϊς-που μεταφράζουν τα tourkikanea-υπενθυμίζει πως κατά το κτίσιμο του νέου αυτού παλατιού της προεδρίας, η ανέγερση του είχε παγώσει αρκετές φορές από τα δικαστήρια, αλλά και ότι ο τότε Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν είχε δηλώσει:
¨Αν έχουν την ισχύ ας το κατεδαφίσουν¨. Αναφέρει πως μετά από αυτές τις δηλώσεις, καθώς κανενός η ισχύς δεν ήταν επαρκής, κανείς δεν μπόρεσε να το σταματήσει. Η εφημερίδα τονίζει πως ο κόσμος το χαρακτηρίζει ¨Παλάτι του ΑΚΡ¨, όπως και ότι σε ειδικό τμήμα του υπάρχει οβάλ γραφείο, που έχει την έμπνευση του στο αντίστοιχο του Λευκού Οίκου.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
βαλτε και μια φωτογραφια απο το σπιτι του μεταξα..γιατι οι ελληνες και οι τουρκοι παντα θα ειναι διαφορετικοι λαοι..
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΨΩΝΙΟ ΠΑΙΔΙΑ !