Στον εισαγγελέα «γαλάζιο» στέλεχος μετά την αισχρή ανάρτηση του για την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο

Κοινοποίηση:
1

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο υποψήφιος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Ρόδο και στέλεχος της ΝΔ, Π.Ε., που φέρεται να προχώρησε σε αισχρή ανάρτηση για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Όταν μιλάμε για κουλτούρα του βιασμού μιλάμε για όσα ακούγονται μετά από ένα βιασμό που έγινε γνωστός, όπως αυτός της άτυχης φοιτήτριας που θύτης και θύμα εξισώνονται και στις περισσότερες φορές φταίει κιόλας το θύμα.

Με αυτή την κουλτούρα φαίνεται πως μεγάλωσε και ο Π.Ε. ο οποίος με μία αισχρή ανάρτησή του ενοχοποιεί το θύμα γράφοντας πως «εκδιδόταν, και μάλιστα με λαθρομετανάστες».

Μετά τον σάλο που ακολούθησε τις δηλώσεις του, το στέλεχος της ΝΔ έσπευσε να διαγράψει την ανάρτηση αλλά και το προφίλ του συνολικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο… που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο συγκεκριμένος  φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα, που μεταξύ κι άλλων, προχώρησαν σε εμετικές αναρτήσεις στο προφίλ της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. θα τον σωσει ο Κουλαρος το παιδη της Αγειας οικογενιας….Αυτοι οι ψωφοδεξιοι ειναι για τα μπαζα ορισμενοι δεν μπορεις να τους πεις καν ανθρωπους κανουν τα παντα να ακουστουνε για διαφημιση σε αυτο το μαλακα ομως γυρισε μπουμερανκ………..

    1. ΡΕ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΡΩΜΟΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΑΚΗ Η ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΚΚΟ ΨΩΦΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΓΛΗΜΑ ΔΛΔ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΩ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΥΒΡΗΣΗ ΝΕΚΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΕΝΕΣΗΣ ΠΕΡΙΗΒΡΗΣΗΣ ΝΕΚΡΟΥ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΑΕΙ

  2. Πόσα κιλά μαλακας πρέπει να είσαι για να γράφεις τέτοια λόγια…για κάποιον που έφυγε από την ζωή με τέτοιο τρόπο. Από κατ ι αλήτες και ζώα.. ντροπή σου ηλίθιε Νεοδημοκράτη.

  3. Και τι σημαινει αυτο ρε νεοδημοκρατη; Οτι πρεπει να την σκοτωσουν;;; Τελικα καλυτερα να εκδιδεσαι παρα να εισαι νδ,πασοκ η συριζα! Καλα ρε αυτους ψηφιζετε κ παμε κατα διαολου; Αισχος, ποιοι μιλανε…οι κλεφτες κ οι απατεωνες! Ουστ!

Comments are closed.