Τα τελευταία λόγια του 13χρονου Θοδωρή! Τι είπε στους φίλους του λίγο πριν το τελευταίο ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ άλμα της ζωής του…

Κοινοποίηση:
parkour_218660057

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την απίστευτη τραγωδία που εξελίχθηκε την Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του κάνοντας παρκούρ. 

Πένθιμο είναι το κλίμα και στο σχολείο του, όπου οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριες του δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως ένα παιχνίδι στέρησε τη ζωή στο φίλο τους, που βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από φωταγωγό πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την μαρτυρία μας συμμαθήτριάς του ο άτυχος μαθητής λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία πνοή του μίλησε μαζί της και φέρεται να της είπε πως ένιωθε τυχερός γιατί θα σχολούσε νωρίτερα λόγω των εκλογών και θα μπορούσε να παίξει με τους φίλους του.

Ο 13χρονος ήταν ένα παιδί που ασχολούταν με τον αθλητισμό και συμμετείχε σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου. Οι φίλοι του ήξεραν ότι ανεβαίνει σε ταράτσες, αλλά όχι ότι κάνει παρκούρ. Και αυτό ήταν τελικά που του στοίχισε τη ζωή. Μετά την προσευχή στο σχολείο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου 13χρονου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν πέθανε απο πτώση το παιδί, απο χαζομάρα πέθανε όσο σκληρό και να ακούγεται αυτή είναι η αλήθεια. Αυτά αν βρίσκανε όπλο θα παίζανε και ρώσικη ρουλέτα αργότερα. Τόσα παιχνίδια δράσης υπάρχουν, αυτό δεν είναι καν παιχνίδι, είναι βλακεία.

Comments are closed.