Το «Makeleio.gr» είναι σε θέση να γνωρίζει απίστευτο παρασκήνιο για τον «άγνωστο» άνθρωπο που κάρφωσε τις off-shore του Καρατζαφέρη στο Μαξίμου και αποκαλύπτει:
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Makeleio.gr» έχει γράψει πολλά και γνωρίζει απίστευτες λεπτομέρειες για το παρασκήνιο με τις off-shore του μπαρμπα-Γιώργου αλλά δεν ασχολείται με πολιτικά πτώματα!
Ένα πουλάκι μας είπε λοιπόν ότι γυναίκα και μάλιστα λυγερόκορμη πρέπει να ήταν ο «άγνωστος» άνθρωπος που τον κατήγγειλε.
Αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλά είναι πως ο άνθρωπος αυτός δεν είναι και τόσο «άγνωστος» αφού αποτελούσε ή αποτελεί ακόμη τον περίγυρο του μπαρμπά – Γιώργου απ΄τις Τζιτζιφιές.
Έπρεπε λοιπόν να προσέχει λίγο καλύτερα και να έχει το νου του αναφορικά με το ποιους βάζει ή έβαζε και ποιους βγάζει ή έβγαζε από την πόρτα του γραφείου του στο κανάλι.
Μια γυναίκα τον κάρφωσε που ήξερε τα ΜΥΣΤΙΚΑ του και του ζέσταινε το μαξιλάρι!
Έπρεπε ο Γιώργος να είχε προβλέψει τυχόν κακοτοπιές αλλά…
Διαβάστε επίσης:
Ο Καρατζαφέρης με ένσταση ζητεί να του δοθεί μια έδρα της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο!
Ζωηρουτσικο…..μαs βγηκε το ατιμο ειχε τυπωσει και τα προσκλητηρια για τον γαμο ειs LONDON αλλα δεν ετελεσθη το μυστηριον….μπουαχαχαχαχαχα
πυρ γυνή και θάλασσα!!!!
χαχαχαχαχαχα
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΑΠΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.