ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Το SEX TAPE των ΟΡΓΙΩΝ γνωστής Παρουσιάστριας με Έλληνα Ποδοσφαιριστή!!!

Κοινοποίηση:
878787

Σε μεγάλους μπελάδες έχει μπει τις τελευταίες μέρες γνωστός ποδοσφαιριστής, καλό όνομα, που παίζει μπάλα στη χώρα μας.

Ο διεθνής άσος εκβιάζεται από σέξι τηλεπερσόνα με την οποία συνευρέθηκε ερωτικά για ένα βράδυ. Πώς έχει η ιστορία;

Οι δυο τους διασκέδαζαν πριν από καιρό σε ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο. Μετά το ποτό βρέθηκαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή με σκοπό να περάσουν μία ξέφρενη ερωτική νύχτα.

Στο παιχνίδι συμμετείχε και ένας φίλος του άσου της μπάλας ο οποίος τραβούσε με την κάμερα του κινητού του τα όργια που γίνονταν στο κρεβάτι.

Η βιντεοσκόπηση έγινε με την έγκριση της τηλεπερσόνας και μετά το τέλος της πράξης ζήτησε το βίντεο προκειμένου να θυμάται το έξαλλο βράδυ που πέρασε με τον ποδοσφαιριστή.

Από την επόμενη μέρα μέχρι και σήμερα, η καυτή γυναίκα απειλεί τον μπαλαδόρο ότι θα βγάλει στη φόρα το ερασιτεχνικό sex tape αν δεν της ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες.

Σκοπός της τηλεπερσόνας είναι να εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο τον ποδοσφαιριστή με κύριο μέλημα να κερδίσει σε δημοσιότητα αλλά και χρήμα.

Προς το παρόν,σύμφωνα με το sportdog.gr, ο διεθνής άσος δεν έχει μασήσει από τις απειλές της και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της έτσι ώστε να προλάβει τον διασυρμό μετά από πιθανή δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑ…ΕΣ…

  2. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Ο ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ
    «ΑΕΤΟ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ»…..
    κ Η «ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ» ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗ ΘΩΔΗ
    ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Ή ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ?

  3. Και γιατι να φοβηθει,λες να πηγε μονο με τον συγκεκριμενο,αυτη;Αλιμονο αν εκβιαζε ολους οσους εχει παει.Θα ηταν εκατομμυριουχος!

  4. Γνωστά ψέματα … ονόματα υπάρχουν; Τίποτα χειροπιαστό; Γιατί όλα αυτά είναι αέρας κοπανιστός.

  5. αλήθεια πιστεύετε ότι η φώτο έχει σχέση με το βίντεο?? ρε τι μαμάκες είστε…τέτοια ρεπορτάζ γράφω 100 την ημέρα….ότι μαμακία θέλει γράφει ο καθένας.

  6. συνήθως η γυναίκα εκβιάζεται από το sex tape, όχι το αντίθετο

    1. Όταν όμως στο ‘συνήθως’ βάλεις και την ελεϊνίδα μάνα-πάντα δασκαλεύει την κόρη της και πάντα ξέρει να βγάζει χρήμα από την πουτ@νια-τότε τα πάντα ανατρέπονται!
      Η ελεϊνίδα μάνα κάνει την διαφορά!

  7. στειλε το ΛΙΝΚ, ΧΙΟ….ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ.

    1. Εχει ενα καροτο οτι πρεπει για τον πατο σου ρε νουμερο.

  8. «όποιος νύχτα περπατεί, σκατά εδώ και εκεί πατεί».

Comments are closed.