ΣΑΛΟΣ από τις ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ δηλώσεις Κραουνάκη: “Στην Βόρεια Ελλάδα μιλάνε Βουλγάρικα” !!

Κοινοποίηση:
kraounakis

Σάλος από τις δηλώσεις Κραουνάκη, που ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει να μας πείσει ότι “Ελλάδα είναι μέχρι τη Λαμία”….Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και ανάμεσα στα άλλα μίλησε για τη σχέση πολιτικών με καλλιτέχνες και για τη Βόρεια Ελλάδα και την Ελληνική γλώσσα.

«Θεωρώ ότι ο καλλιτέχνης είναι πιο πάνω από οποιονδήποτε πολιτικό. Οι πολιτικοί μας έχουν ανάγκη, όχι εμείς τους πολιτικούς. Όταν οι καλλιτέχνες γίνονται ουραγοί οποιασδήποτε κομματικής διαδικασίας είναι πολύ για φτύσιμο. Πολλοί μου λένε ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ επειδή δουλεύω στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, Όχι, δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, είμαι friendly και κρατάω για τον εαυτό μου το δικαίωμα να μην είμαι καθόλου friendly όταν δω να γίνεται ένα ξερατό και από εκεί», δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης.

Όσον αφορά στη Βόρεια Ελλάδα και την Ελληνική γλώσσα, τόνισε: «Ήρθε φίλος από τη βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: “Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλάβαιναν την Ελληνική πάνω από τη Λαμία».

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν έκρυψε την αμηχανία της στα λεγόμενά του αυτά και του είπε αρχικά πως πρόκειται για διαλέκτους που υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα, όπως στη Βόρεια Φλώρινα και κατόπιν τον ρώτησε αν έχει όλο αυτό να κάνει με την ψυχή των ανθρώπων και τι αισθάνεται ο καθένας.

Τότε εκείνος απάντησε: «Σαφέστατα αλλά κάθε λαός αυτή τη στιγμή σε αυτή τη δεινοπαθημένη Ευρώπη, η οποία είναι υπόδουλη στις τράπεζες με το δάχτυλο της Γερμανίας να κουνιέται σαν Δαμόκλειος σπάθη από τις τύχες σχεδόν όλων των λαών του νότου και όχι μόνο, να μην ξυπνήσει»;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΠΑΧΕΙΑ ΓΑΣΤΗΡ ΟΥ ΤΙΚΤΕΙ ΣΩΦΡΟΝΑ ΝΟΥΝ. (μεταφραση : από χοντρό μόνο μ@λ@κίες να περιμένεις)

  2. Φάε κάτι ρε άνθρωπε πετσί και λύπος έχεις γίνει….λολ

  3. Και ΠΟ…ΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ

  4. Αχ τι κρίμα χοντρός, άσχημος, αδελφή και τρομερά παπάρας. Έχει όλο το πακέτο. Επειδή ο Κραουνάκης πηδήχτηκε με Βούλγαρο ή Σκοπιανό (την ίδια γλώσσα μιλάνε) έχει την εντύπωση ότι είχε να κάνει με Βορειοελλαδίτη. Σε κάποια ορεινά χωριά κάποιοι γέροι μιλάνε βλάχικα. Η βλάχικη διάλεκτος μοιάζει με τα ρουμάνικα. Μάθετε να ξεχωρίζετε τους Βλάχους, τους Πόντιους και τις άλλες ελληνικές φυλές. Όπως όταν θα πας σε νησί και θα κόβουν τις λέξεις (στο Ιόνιο πχ ακούς ιταλικές λέξεις) έτσι θα ακούσεις απο τους ηλικιωμένους κάποια περίεργη λέξη. Κραουνάκη πιάσε τα καρότα και άσε τις συνεντεύξεις γιατί είσαι άσχετη.

  5. Κάποιος χρειάζεται να του ανοίξει μια δεύτερη κωλοτρυπίδα του χοντρομαλάκα

  6. μια χοντρη π…α ειναι που εχει λεφτα.τωρα τουμπεκι τα παοκακια και οι λοιποι δε βλεπω να θιγονται,για μαλακιες πρωτοι ολοι

  7. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΑΝΟ , ΤΟ ΛΙΠΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΖΕΙ. ΧΙΟ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΨΕ ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΧΝΗΣ. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ;
    ΤΙ ΚΡΙΜΑ ; ΑΣ ΜΟΡΦΟΘΕΙ !!!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

  8. ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΟΚΑΡΟΤΑΚΙΑΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ…
    ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ OΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  9. Γιατί οι Βόρειο Ελλαδίτες δεν του γ@μούν τα πρέκια? Να τον πιάσουν και να του τραβάνε τα βυζιά, να του δέσουν ντενεκέδες στον κώλο και να τον αφήσουν ελεύθερο στο Σύνταγμα.

    1. για τον ίδιο λόγο που επανεξέλεξαν και το μπαρμπαγιάννη (όχι το καννατά) για δήμαρχο Θεσσαλονίκης….

  10. Από μπουχέσα σκατολαλακίες θά ακούς.ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

Comments are closed.