“Μπαλτάκος επικεφαλής(;) του μορφώματος Ρίζες ως ο Σταύρος Θεοδωράκης της δεξιάς”!

Κοινοποίηση:
mpaltakos

“Και το όνομα αυτού “Ρίζες”.
Μιλάμε για το τελευταίο δημιούργημα των υπογείων του Μαξίμου, αφού ύστερα από τον “επαναστάτη” Κακλαμάνη που έφερε σε πέρας την αποστολή του στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αθήνα ως ανάχωμα στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον συναγωνιστή Κασιδιάρη, ένας ακόμα κολλητός του “μπλε” δικτάτορα Πολ Ποτ Σαμαρά χρησιμοποιείται για να παραπλανήσει το εκλογικό σώμα και να γίνει μετά τις εκλογές ο νέος “δεξιός” Καρατζαφέρης.
Βλέπετε αφού οι άλλοι “δεξιοί” του “ψόφησαν” έπρεπε να βρει καινούργιο άλογο να κατεβάσει, καινούργιο Δούρειο Ίππο.
Όλοι οι “αντιστασιακοί του καναπέ” πρόκειται όπως φημολογείται να συμμετάσχουν μαζί με κάποιους ιεράρχες που δεν ξέρουν τι είναι το ράσο και τι το καλλυμαύχι.
Όλοι μαζί να στηρίξουν τους κλέφτες και τους απατεώνες για μια φορά ακόμα, ένα νέο (αυτή την φορά “δεξιό” ) Ποτάμι με τον Μπαλτάκο στην θέση του επικεφαλής(;) του μορφώματος ως ο Θεωδοράκης της “δεξιάς” που “πάει με όλους και με όλα” ,αρκεί να μην πάει με το συμφέρον του Ελληνικού λαού.
Ένας ακόμα ανύπαρκτος πολιτικός σφουγγοκωλάριος παίζεται από τα σαπιοκάναλα της διαπλοκής από το πρωί έως το βράδυ προκειμένου να αποκτήσει τη “τηλεοπτική αποδοχή” και τους “τηλεοπτικούς του ψηφοφόρους”, έτσι ώστε τα γνωστά δημο(σ)κοπικά παράκεντρα να δημοσιεύουν τις προπαγανδιστικές τους “σφυγμομετρήσεις” βγάζοντας τον στο τέλος το νέο ανερχόμενο παρατράγουδο, που θα παλεύει στήθος με στήθος με το παρατράγουδο του Ποταμιού και φέρνοντας τον “φρέσκο αέρα” (ή έτσι τουλάχιστον θα μας λένε οι ειδικοί με τις βαθιές τσέπες) που ο Έλληνας ψηφοφόρος ζητά γαι να ακουμπήσει τις ελπίδες του.
Βαρδινογιάννης και CIA (ή Σια διαλέξτε και πάρτε) έχουν βάλει λυτούς και δεμένους, ενώ και τα χρήματα από ότι μαθαίνουμε θα είναι “ρεφενέ” από πολλούς ευκατάστατους των Νοτίων και των Βορείων Προαστείων και όποιος κατάλαβε για το τι κρύβεται από πίσω κατάλαβε.
Από την άλλη έχουμε ήδη τους πρώτους προθύμους να μεταπηδήσουν στο νέο δεκανίκι, εν ενεργεία βο(υ)λευτές, αφού όλοι δεν χωρούν στην ληστοσυμμορία της Συγγρού, ειδικά με τα ποσοστά που θα πάρουν, αφού πρέπει να εκλεγούν τα “σιγουράκια” και οι βαρώνοι, και οι υπόλοιποι να βολευτούν δεξιά και αριστερά.
Έτσι πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικά μας θα είναι τραγουδούν οι απανταχού “Λαζαρίδηδες” και λοιποί “συγγενείς και φίλοι” σίγουροι ότι και πάλι θα καταφέρουν να κοροιδέψουν τον Ελληνικό λαό όπως εδώ και σαράντα χρόνια κάνουν.
Σαν “φουρνάρηδες” που είναι ξέρουν και από αναλογίες και από “ζύμες”.
Από την άλλη με τα νέα μέτρα προ των πυλών η ώρα της εξόντωσης μας πλησιάζει, αφού το 2015 προβλέπεται πιο μαύρο και σκοτεινό ακόμα και από τα υπόγεια με τις γνωστές μονταζιέρες.
Η ώρα που πρέπει όλοι μας να αποφασίσουμε να πάψουμε να είμαστε θύματα πλησιάζει.
Ο χρόνος πλέον γίνεται πολυτέλεια καθώς τα ψέματα τελειώνουν.
Ή είστε με τους Έλληνες ή είστε με τους εχθρούς τους.
Τόσο απλά, τόσο κατανοητά”.
Γιάννης Ασημακόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τις πιο βαθιές Ρίζες… τις έχουν οι κουφάλες… των δέντρων…και οι τραπεζίτες …της γνάθου… άνω και κάτω…

  2. Αλελούϊα Αλελούϊα , ο Παντοδύναμος τέκνα μου μας ελυπήθηκε επιτέλους και μας απέστειλε ένα κοπάδι από αγνούς εκπροσώπους του μαζί με άλλους αγνούς πατριώτας διαφόρων ειδικοτήτων !
    Όλοι μαζί τέκνα μου να δοξάσωμεν τον ερχομό του κοπαδίου ταύτου , αλλά και των ασώτων που το αποτελούν , ώστε να πίασωμεν τις γκλίτσες ως καλοί ποιημένες δια να τους υποδεχθούμεν όπως τους αξίζει ! ! !

  3. Ρίζες Ελιες ποταμια, κανται και κανενα τουρσι ρε.

Comments are closed.