Τρελά… ποσά παίζονται στο… χρηματιστήριο της ΝΕΡΙΤ αν κρίνουμε από το πόσο κοστίζει το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει η Βίκυ Φλέσσα.
Πρόκειται για ένα νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Οι λέξεις φταίνε» που θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην κρατική τηλεόραση. Είναι μία παραλλαγή του «Ομιλείτε ελληνικά» και αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές του 2015
Tο τηλεπαιχνίδι εγκρίθηκε αρχικά στα τέλη Αυγούστου από τη διοίκηση Μακρυδημήτρη – Μορώνη για 16 επεισόδια, και σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα,με κόστος 9.980 ευρώ έκαστο, χωρίς όμως να προχωρήσει σε υπογραφή σύμβασης. Η εν λόγω παραγωγή επανεξετάστηκε από το νέο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Πέτρο Μάη, το οποίο αύξησε τα επεισόδια σε 24 και το κόστος σε 11.122 ευρώ (συνολικά 267.000 ευρώ).