Σε μια γκάφα μεγατόνων υπέπεσαν οι υπάλληλοι του… υποκαταστήματος στην Ελβετία της αλυσίδας γρήγορου φαγητού McDonald’s, όταν στις οθόνες αντί να παίζει βίντεο κλιπ, όπως γίνεται συνήθως, προβαλλόταν σιγμιότυπο από σκληρό πορνό.
Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο Steffen Reiniger στο Central European News, όταν πήγε στο εστιατόριο στην ελβετική πόλη Zuchwil με φίλους για να απολαύσει κάτι από αμερικανικό μπέργκερ, τελικά «απόλαυσε» και κάτι από γερμανικό πορνό, καθώς οι υπάλληλοι είχαν ρυθμίσει τις οθόνες να δείχνουν το πρόγραμμα ενός γερμανικού αθλητικού καναλιού, όταν εκείνο πρόβαλε εκπομπές με όχι και τόσο αθλητικό περιεχόμενο.
«Ημασταν μια παρέα ανδρών κι έτσι δεν μας ενόχλησε, όμως τι θα γινόταν αν ήταν μια οικογένεια στη θέση μας;» αναρωτήθηκε ο Reininger ο οποίος είπε ότι ένας υπάλληλος φρόντισε να αλλάξει κανάλι όταν συνειδητοποίησε τι προβαλλόταν.
Η επιχείρηση ζήτησε συγνώμη με ανακοίνωσή της και είπε ότι πλέον ζήτησε από τους υπαλλήλους να έχουν ρυθμισμένες τις τηλεοράσεις του εστιατορίου μόνο στο Eurosport. «Οι υπάλληλοι αλλάζουν καμιά φορά κανάλι για να ευχαριστήσουν τους πελάτες» δήλωσε ο εκπρόσωπος των McDonald’s Aglae Strachwitz ο οποίος διαβεβαίωσε ότι κανένας από τους εργαζόμενους δεν ήξερε ότι το γερμανικό Sport 1 περιλαμβάνει και πορνό στο πρόγραμμά του..
Η γερμανια εχει τα πρωτεια ΚΑΙ σε αυτον τον τομεα αρα τι καλυτερη διαφημιση απο ενα τετοιο μαγαζι που συγκεντρωνει τοσο κοσμο καθημερινα.
Μια έρευνα των M…d’s ήταν για να μας δείξουν πως μπορούμε άνετα και προ πάντων ευχάριστα να χωνέψουμε αυτά που καταναλώσαμε στα εστιατόρια του.