Κόντρα, μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρου Καλαφάτη, σημειώθηκε το απόγευμα στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου,με αφορμή το χριστουγεννιάτικο στολισμό της Θεσσαλονίκης.
«Μας κατηγορούν ότι αργήσαμε να στολίσουμε την πόλη. Ότι είναι γκρίζα και μαύρα τα Χριστούγεννα. Πήραμε την απόφαση να μην κάνουμε τη Θεσσαλονίκη λούνα παρκ», ανέφερε κατ’ αρχήν ο δήμαρχος κ.Μπουτάρης, προσθέτοντας: «Τα παιχνίδια και το παγοδρόμιο που στήνονταν στην πλατεία Αριστοτέλους έδιναν την αίσθηση πανηγυριού και ήταν αποτρεπτικά για την κίνηση της αγοράς».
Ο δήμαρχος, αφού υποστήριξε πως αυτή ήταν η επιλογή της διοίκησης και πως είναι «υπερβολικό να στολίζεται η Θεσσαλονίκη από τα μέσα Νοεμβρίου», παρακίνησε τους πολίτες να στολίσουν οι ίδιοι τα σπίτια και τα καταστήματα τους δείχνοντας την «έννοια της συμμετοχής».
Ο Σταύρος Καλαφάτης, από την πλευρά του, χαρακτήρισε τον κ.Μπουτάρη «δήμαρχο της μιζέριας», «όχι κοσμοπολίτη, αλλά ερημοσπίτη».
Διατύπωσε επίσης, την άποψη πως η Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να είναι στολισμένη από τις 15 Νοεμβρίου, γεγονός που θα βοηθούσε στη «ψυχολογία» της αγοράς.
Δήμαρχος αντάξιος των Θεσσαλονικιών. Αυτόν ψήφισαν , αυτός τους αξίζει!
ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ:
1ον) ΕΝΤΙΜΟΣ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ).
2ον) ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.
ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ:
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!
ο χριστουγεννιατικος στολισμος ειναι λουνα παρκ, ενω οι παρελασεις γκει καθε λιγο ειναι σοβαρες ε?
ΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ..ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
και τα κονδυλια μπηκαν τσεπη….
ο τυπος μονο στα εβραικα νεκροταφεία παει κ στο σπιτι του Κεμαλ, τι περιμενανε από αυτόν; να τους κανει πατροπαράδοτα χριστουγεννα στη σαλονικη;
την επομενη φορα να προσεχετε ποιον ψηφίζετε ορνια????????