Λάκης Λαζόπουλος: Στημένη η δολοφονία Φύσσα. Ξέρετε κανέναν δολοφόνο σαν τον Ρουπακιά να περιμένει να τον συλλάβουν; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Lakis Lazopoulos

Δείτε το βίντεο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. Και εγώ είμαι από αυτούς που δεν τον συμπαθώ τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά είπε την αλήθεια για την Χρυσή Αυγή. Μάθετε μερικοί προοδευτικάριοι να ακούτε και να διαβάζετε.

  2. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΟ ΚΟ ΚΟΚ ΟΚΟΚΟΚΟΟΟΟ .ΚΑΚΑΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΑΝΑΡΧΟΤΣΥΡΙΖΟΚΟΤΑ..KOKO KOKOKO

  3. Ο Λάκης Λαζόπουλος σας ανοίγει τα μάτια. Να μάθετε να ακούτε σωστά πράγματα.

  4. Πες τα ρε Λάκη μπας και ξυπνήσουν κάποια ζώα που κοιμούνται αιωνίως τόσα χρόνια μέχρι σήμερα.

  5. Μπράβο σου Λάκη μας!
    Πες αλήθειες γιατί απο τα συστημικά τσοντοκάναλα δεν θα τις μάθουμε ποτέ!

  6. Περιέργο να λέει ο Λαζόπουλος κάτι τέτοιο! Ότι βρωμάει η υπόθεση Ρουπακιά είναι σίγουρο ασχέτως αν κάποιοι δε το δέχονται!

  7. Δηλαδή, εάν κατάλαβα καλά, οι ΧΑυγίτες βρίσκονται στην φυλακή απλώς και μόνον για τα φρονήματά τους; Τότε ποια η διαφορά της Χούντας των Συνταγματαρχών με την Χούντα της Μεταπολίτευσης του ’74; Και τότε έδερναν οι μπάτσοι και τώρα δέρνουν. Και τότε οι αντιφρονούντες πήγαιναν στις Μακρόνησους και τώρα πάνε στους Κορυδαλλούς.

    Για όσους δεν γνωρίζουν, η ριζοσπαστική διαφορά μεταξύ των δύο αυτών φασιστικών καθεστώτων είναι ότι η Συνταγματάρχες αγαπούσαν την Ελλάδα!

  8. Ο Ρουπακιας ηρθε στην Χρυση Αυγη τον Μαρτιο του 2012….Ολες του οι φωτογραφιες ειναι απο τον Απριλιο του 2012 και μετα!

    Ο Ρουπακιας λοιπον κατορθωσε μεσα σε 1,5 χρονο να φωτογραφηθει με τους μισους βουλευτες της Χρυσης Αυγης και με δεκαδες στελεχη της!!!

    Ο Ρουπακιας λοιπον κατορθωσε μεσα σε 1,5 χρονο να υπαρχει η φωτογραφια του σε ΟΛΕΣ τις εκδηλωσεις της Χρυσης Αυγης!!!

    Ο Ρουπακιας λοιπον κατορθωσε μεσα σε 1,5 χρονο να κανει και επισκεψεις σε αλλες τοπικες βγαζοντας μικρα λογυδρια!!!……Και παντα υπηρχε ΚΑΙ βιντεοσκοπηση για ενα λογυδριο 35 δευτερολεπτων….!!!!

    Παιδια που ηταν 20 και 30 χρονια στην Χρυση Αυγη και εμφανιζονταν σε πολυ λιγοτερες φωτογραφιες απο αυτες που το σαίνι ο Ρουπακιας καταφερε να εμφανιζεται μεσα σε 1,5 χρονο!!!….Παιδια που ηταν 20 και 30 χρονια στην Χρυση Αυγη και δεν φαινονται πουθενα να μιλανε και να βιντεοσκοπουνται!!!

    Οποιοι τον φυτεψαν τον Ρουπακια στην Χρυση Αυγη εκαναν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ….ΑΚΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ»

    1. ασε τους αριστερους φιλε και δες τα χαλια σου… το να λες χαιλ χιτλερ δε σε κανει ελληνα, μονο φασιστα

      1. Ο/Η ΑΝΑΡΧΟΤΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΑΣ=ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ λέει:

        8:23 Αντε παλι ο ψεκασμενος Ισλαμοφασιστας ανθελληνας με την γενικευση του.
        Φταιει ενας Χρυσαυγιτης,φταινε 600.000 χρυσαυγιτες.
        Πιο αρχιφασιστας πεθαινεις ανθελληνα λαθροκατσαπλια.Τουλαχιστον οι χρυσαυγιτες λενε συνεχεια τον Εθνικο υμνο.Και πιο Ελληνες απο σενα γενιτσαρε κατσαπλια.Ψοφα τουρκοσπορε Ισαλμοφασιστα με τις παπαριες σου

  9. Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓOΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΘΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΜΠΟΛΕΟΥΣ

  10. αμα το λεει ο ΛΑΚΗΣ ειναι εγγυηση, μιλαμε για πολυ αξιοπιστο προσωπο,τα τρωει απ ολους,τα ευρωπουλακια του να ειναι καλα

  11. όσοι δεν παίρνουν ναρκωτικά και δεν δεν μπεκρουλιάζουν ασύστολα,έχουν καταλάβει οτι ήταν στημένη η δολοφονία του φύσσα.Θα έρθει η ώρα που θα μπουνε φυλακή όσοι εμπλέκονται.Δικαιοσύνη στην χώρα μας επίσης δεν υπάρχει.Το άλλο το ζωο ο Δημητράκης (αναρχοκομμουνιστής)που έκλεβε τράπεζες και είχε τραυματίσει αστυνομικό,βγήκε σε 5 χρόνια!Ποια δικαιοσύνη;Πέθανε και αυτή…

  12. πολύ ωραίο να βλέπεις δεξιούς και ακροδεξιούς χεσμένους πάνω τους. Ε ρε και να δούμε κωνσταντοπούλου υπουργό δικαιοσύνης….ε ρε γλέντια που θα χουμε!

    1. πολύ ωραίο να βλέπεις αριστερούς και ακροαριστερούς χεσμένους πάνω τους. Ε ρε και να δούμε παππά υπουργό δικαιοσύνης….ε ρε γλέντια που θα χουμε!

    2. Ο/Η ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ λέει:

      θΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡ…ΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝ ΒΓΕΙ.
      ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΟΡΦΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ..ΡΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

  13. ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΜΟΥΓΚΡΙΖΩΝ ΟΡΝΕΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ Κ ΤΟΤΕ ΜΟΥΓΚΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΓΑΜΗ—Ο Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΣΤΟ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΣΦΥΡΙΖΑ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ

  14. οτι και να γραψετε το μαρτιο βγαινουν οι 3 πρωτοι προφυλακισμενοι, και στις εκλογες που συντομα ερχονται θα δουμε καλυτερα τι ζηταει ο κοσμος.

    1. ασε τους αριστερους φιλε και δες τα χαλια σου… το να λες χαιλ χιτλερ δε σε κανει ελληνα, μονο φασιστα

    2. Αν ομως κανουν παλι τα ιδια(επιθεσεις σε μεταναστες κλπ) θα τους ξαναχωσουν μεσα

  15. Αλαξ’ο κωλιες και εγινε βραχιολι Βλακη!Οπως βολευει τα κωλομερακια σου.Γλυψε οσο θελεις τωρα που θα κατεβεις με το Συριζα.Αλλα ξεχασε το γιατι απο τη Χρυση Αυγη δε θα κλεψεις ουτε μιση ψηφο!

  16. Λαζοπουλε, ετοιμασου για ολοκληρωτικη επιθεση από το καθεστως Σαμαρα. Για αρχη θα σου στελνουν καμια 15 φορες τη μερα το ΣΔΟΕ και υστερα οι μεγαλοδημοσιογραφοι και τα ΜΜΕ των νταβατζηδων θα αρχισουν τη λασπη.

  17. αρα η χ.α ολη πρεπει να αποφυλακισθει αμεσα.επισης θα πρεπει να λογοδοτησουν κ οι δικαστες που με στημενο δολοφονο μποζουριασαν τους παντες.λακη ανοιξες μεγα θεμα.μηπως κυκλοφορουν πολλες βαλιτσες με παστωμενα?

  18. Ο Λαζοπουλος τολμάει και λεει πραγματα για όσους καταλαβαίνουν ,αφυπνίζει κάποιους που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
    Τώρα αν τον συμπαθεί κανείς η οχι είναι δικαίωμα του.
    Με ενόχλησε που δεν είπε κάτι τότε με τη Μυρτώ μια και εχει σπιτι στην Πάρο,αλλά μπράβο του που τολμάει και λεει αυτά που λεει το θεωρώ πολυ σημαντικά.
    Θεωρώ τον τσιπρα κάτι αντίστοιχο του παπατζή Αντρέα,αλλά οςο χάνουν την ψυχραιμία τους οι Σαμαροβενιζέλοι μάλλον θα τον ψηφίσω μπάς και παει κανεις μέσα στο κορυδαλλό.

  19. μπραβο Λακη, δωσε κι αλλο πονο στα βλαμμενα της χρυσαυγης

    1. O Λακης ψεκασμενο, ειπε οτι ηταν στημενο με τον ρουπακια.
      Αρα υποστηριξε το αυτονοητο που λεει και η Χρυση Αυγη.
      Αντε στον ψυχιατρο σου τωρα, βλαμμενε μογγολοπιθηκε Ισλαμοφασιστα

      1. Αυτο καταλαβες εσυ φασιστα, χαχαχαχα… ΟΥΣΤΤΤΤΤ χαβγιτικο βλαμμενο, το παιζεις και πατριωτης

      1. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ,ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ,ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΥΛΑΚΗ.
        ΡΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΧΑΠΑΚΙΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΑΝΑΡΧΟΤΣΥΡΙΖΟΒΛΑΜΕΝΕ
        ΚΑΚΑΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ..ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ ΚΟΚΟΚΟ ΚΟΤΑ

  20. Καλησπέρα σας..

    Να ξεκαθαρίσω κάτι..Με αυτά που θα πω δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω την χ.α..

    Για τα δύο παιδιά που δολοφόνησαν στο νέο ηράκλειο,μούγκα κύριε ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…!

    Το ένα από τα δύο παιδιά είχε αδελφούλα με ειδικές ικανότητες και την πρόσεχε πολύ παραπάνω από την ζωή του!Η μικρή τον είχε σαν θεό!

    Αλήθεια,ξέρεις πολλούς «άριους» φανατικούς να δέχονται άτομα με αναπηρία?

    Φυσικά στην βρώμικη πολιτική σας σκακιέρα χρησιμοποιείτε τα πάντα για τα ¨πρόπβατα»!!!

    Μπεεεε μπεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

    1. ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

  21. Ο μόνος που έχει λόγο σε ΜΜΕ και τολμάει να λέει αλήθειες.

    Γιατί όμως μετά δύο χρόνια.Που ήσουν τόσο καιρό.????
    Μήπως σε έτσουξε που σου έλαβε χέριτο ΣΔΟΕ στα μύριά σου.???
    Έτσι είμαστε όλοι Λάκη.Όσο το σύστημα μας προσέχει και μας χρηματοοτεί
    το προσκυνούμε το υπηρετούμε το δοξάζουμε.
    Μόλις μας βάλει χέρι τότε θυμόμαστε ότι είναι σκάρτο και βούρκος.

    1. πολύ ωραίο να βλέπεις αριστερούς και ακροαριστερούς χεσμένους πάνω τους. Ε ρε και να δούμε παππά υπουργό δικαιοσύνης….ε ρε γλέντια που θα χουμε!

  22. αυτα που λες τα ξεραμε απ την αρχη Λακη,τοτε ομως ΑΛΛΑ ελεγες στον οχλο που σε ακολουθει,τωρα τι αλλαξε αραγε;;;;;;

  23. δλδ ρε λαζοπούλι τζάμπα έχει εδώ και 1 χρόνο στη φυλάκα τη μισή χ.α. το δημιοκρατικό τόξο σου;;;;;

  24. Μεγαλο το σακουλι με τα λεφτα.3 εκατομμυρια λεει για μια ψηφο στον προεδρο δημοκρατιας – ετσι λενε- ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Καποιοι κανουνε και φονο για 3 εκατομμυρια. Καιρος να αρχισουμε να ψαχνομαστε ποιος πραγματικα εφαγε τον Φυσσα.

  25. Σιγα το νεο ρε Λαζοπουλε.Ολος ο κοσμος ξερει τι σκηνοθεσια παιχτηκε για να πιασουν εναν ανθρωπακο και να χωσουν μεσα ενα κομμα που τους εμπαινε στην μυτη.Ενας ενας ομως θα παρει το μαθημα του γιατι το ψεμα εχει κοντα ποδαρια!

  26. καλώς το λαζόπαιδο…
    καλώς το κι ας άργησε 1+ χρονάκια!!!

  27. Λαζοπουλε τελικα σε παραδεχωμαστε γιατι μοιαζειs με τον Στεφανο χιο που τα λετε χυμα και τσουβαλατα και δεν μασαs

  28. Απο τον συγχρονο καραγκιοζη της ελληνικης θολοκουλτουρας,αριστερομπαχαλο με δεξιες τσεπες περιμενεις να ακουσεις τπτ σοβαρο; Απορω κ αυτους που βλεπουν κ τις εκπομπες του κ γελανε…που βρισκουν το αστειο….αν κρινω απ’την σαχλοφατσα του ναι…εχει μια δοση γελιου,αλλα οκ. Δεν μπορεις να γελας συνεχεια με τα σκατομουτρα του.

    1. Κατα τα αλλα ο Τσυριζομπαχαλακιας με τα εκατομμυρια και τα κοτερα κανει σατυρα.ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ.
      Και υπαρχουν ηλιθια ΚΟΡΟΙΔΑ που καθονται και τον βλεπουν..Μπεεεεεεεεεε νουμεραααααα

        1. Παλι ομιλεις την γλωσσα σου αμορφωτε χιμπατζη αναρχοαριστεριστη?

          1. Mη μπερδευεσαι, ειναι η μητρικη γλωσσα των ναζηδων της χαβγης, γελοιε ανθελληνα γεννιτσαρε

Comments are closed.