Μεϊμαράκης: Οδηγούμαστε εκβιαστικά σε εκλογές

Κοινοποίηση:
meim

«Θέλω να συγχαρώ τους συναδέλφους για τη δημοκρατική εικόνα ευπρέπεια και ήθος που έδειξαν κατά τη διάρκεια αυτών των ιστορικών εκλογών για την Προεδρία της Δημοκρατίας», σχολίασε αρχικά ο κ. Μεϊμάράκης και συνέχισε:

«Η ψηφοφορία είχε το αποτέλεσμα που ανακοινώθηκε. Θεσμικά, θα συνέλθει το υπουργικό συμβούλιο και οι εκλογές προσδιορίζονται για τις 25 Ιανουαρίου».

«Ως βουλευτής της Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, οι εκλογές είναι πάντα καλοδεχούμενες. Είναι μια γιορτή δημοκρατίας. Όμως αυτές οι γιορτές, δεν είναι γιορτές όταν εκβιάζονται. Αυτές οι εκλογές, εκβιαστικά μας σύρουν και ανακόπτουν την πορεία της χώρας προς ένα πρόγραμμα το οποίο ήδη είχε υλοποιηθεί», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Σήμερα υπάρχει μια πλήρης αναντιστοιχία της Βουλής. Εκβιαστικά οδηγούμεθα στις εκλογές και από γιορτή δημοκρατίας, πρέπει να γίνει μια γιορτή στην οποία να συμμετέχουν οι πολίτες με ηρεμία, να ακούσουν τα προγράμματά μας, ώστε να μπορέσουν και να ψηφίσουν. Πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι ο κορμός της νέας κυβέρνησης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ.

  2. με ευπρεπεια και ηθος μας τ’αρπαζαν. κρεμαλες για ολους. χωρις δικες

  3. Για φτύσιμο είναι το σούργελο. Είπε πάλι ο γαϊδαρός τον πετεινό κεφάλα. Στα τσακίδια παλιοτύραννοι, τον πούλο τώρα!

  4. Οι αρχιεκβιαστες του ελληνικου λαου με το δογμα μνημονιο ή πεινα μιλανε για εκβιασμο.Να δεις τι γιορτη θα γινει οταν μπεις στην φυλακα σε 1 μηνα.

Comments are closed.