Ευρείας έκτασης αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη
στην περιοχή των Αθηνών καθώς οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον γκριζομάλλη ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων τις τελευταίες ημέρες συχνάζει σε πλατείες του κέντρου όπου πλησιάζει παιδιά που παίζουν ανυποψίαστα μπάλα, τα μαζεύει σε κύκλο και τους μιλά για το μέλλον τους, την οικονομία και την πορεία της χώρας.
Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για έναν ψηλό γκριζομάλλη, γύρω στα 60, καλοντυμένο με παλτό, κοστούμι και γραβάτα. Χαρακτηριστικά του το «πλάγιο» χαμόγελο την ώρα που μαζεύει τα παιδιά για να τους μιλήσει αλλά και ο τρόπος που σηκώνει με νόημα το ένα φρύδι.
«Έχουμε δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 11 ετών. Έπαιζαν μπάλα με τα άλλα παιδιά στην πλατεία κάτω απ’ το σπίτι όταν τους πλησίασε ένας κύριος με μαύρο παλτό, τους πήρε την μπάλα και άρχισε να τους μιλά και να τους κάνει ύποπτες ερωτήσεις για τους γονείς τους» δηλώνουν στο «Κουλούρι» οι Αλέκος και Χρυσηίδα, ζευγάρι ιδιωτικών υπαλλήλων που διαμένουν στην περιοχή των Αμπελοκήπων. «Μόλις γύρισαν σπίτι τα παιδιά μας τα είπαν όλα και φυσικά καλέσαμε αμέσως το 100. Τι θέλει αυτός ο κύριος από τα παιδιά μας; Τι είδους τέρας πρέπει να είναι κανείς για να πλησιάζει ανυποψίαστα παιδιά σε πάρκα και πλατείες με αυτόν τον τρόπο; Ελπίζουμε η αστυνομία να τον συλλάβει πριν είναι αργά» συμπληρώνουν.
Σε ανακοίνωση της, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει δει τον άγνωστο άνδρα να επικοινωνήσει με τις αρχές στο τετραψήφιο 1591.
(To δανειστήκαμε από το left.gr. Εκεί στα ιντερνετικά που εκφράζουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν φαντασία. Πετυχημένο. Στα τηλεοπτικά και στα σποτ όμως η κατάσταση παίδες είναι δράμα)
ο ελληνόφωνος βρετανος δειχνει ότι είναι ανθέλληνας με αντιλαικες αποψεις ειναι φαν του ξενοδουλου τρελαντωνη ο αντιεθνιστης βρετανος συνεχεια στο μακελειο προβαλει τις αντιδημοκρατικες αστικες ιδεοληψιες του
Να παρακαλάτε να είναι αυτός ο ασπρομάλλης την επομένη των εκλογών πρωθυπουργός για να μην πεινάσετε
Παλι γκαριζεις ρε γκεουλα βρετανιας,δεν σε ιππεύει καλα ο ιπποκόμος σου και χεις νευρακια,η χανεις μετοχες στο city.
Αν εσυ εχεις να φας εκει στη Μ.Βρετανια μην στεναχωριεσαι για εμας…
Με γυαλιά Στέφανε γιατί το αποφεύγεις να το πεις γιατί φοράς και συ?
XIO…MH ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ LEFT.GR….ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΣΤΟ!!!
ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ Κ ΕΣΥ….ΕΥΓΕ!
νέα δημοκρατία και πασόκ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ οριστικά στις 25 Ιανουαρίου 2015.Η διαφορά είναι τουλάχιστον 9% απ’ το πρώτο κόμμα.
-Παρ’όλα αυτά, εγκληματίες κι ανεύθυνοι θα ‘ναι όσοι ψηφίσουν νέα δημοκρατία,πασοκ και γ.παπανδρέου.
Ο Πατερας μου θα σε Γα..ση Ηληθειε 25.01.2015
Δεν έχω καταλάβει… Λέει αυτά πού πρέπει να γίνουν, αυτά πού θέλουμε νά ακούσουμε ή αυτά πού δέν θά κάνει;;;
Αυτος που αποκαλειτε «γκαβος»,»μαλακισμενο» και αλλα χαριτωμενα που
προσδιδουν ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΡΕΜΙ με το ψευδωνυμακι «Σαμαρας» για «ξεκαρφωμα».
ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ «ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ» απο κουνια…
Οχι ο εταιρος Εβραιος «Tsipra» πεφτει παρακατω…
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ…
στην πλατεια του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ να γυριστηκε το διαφημιστικο αποκλειεται……μαλλον για ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ η φιλοθεη ΤΟ ΚΟΒΩ…..απο τα ρουχα των πιτσιρικαδων καταλαβαινει κανεις οτι προκειτε για μαρμελαδοπαιδα…
επρεπε η διαφημηση να γινει εξω απο τον οαεδ εκει που ο κοσμος δεινοπαθει και δεν την παλευει αλλο,μιλα με ανεργους,απολυμενους και ελευθερους επαγγελματιες που δεν εχουν στο ηλιο μοιρα,κανε και μια συνδεση με skype με την ομογενεια που τους εδιωξες γιατι το μνημονιο οπως ειπες ηταν η λαθος συνταγη του γαπ αλλα το συνεχισες,το ψηφισες και μετα το εσκιζες καθε μερα, τωρα οι δικοι σου ταζουν θεσεις εργασιας στον κοσμο για να παρουν ψηφους….αυτο ειναι το κομμα της «αληθειας»!!!!!
Καλα τι μακακιεs μαs λετε τωρα , το ζητουμενο ειναι ενα να βαλει ο λαοs επιτελουs νερο στο κρασι του σε 2 εβδομαδεs εχουμε εκλογεs και δεν κουναει φυλο βουβαμαρα παντου και αυτο ειναι υποπτο και υπαρχει κινδυνοs ο ψεκασμενοs λαοs να ξαναψηφησει παλι τη νδ και τοτε τελειωσαμε οριστικα ξυπνατε ρεεεε !!!
χαχαχαχαχα ποσο γελοιος πια,πως φαινεται οτι το χει!!για χολλυγουντ λεμε
Αλβανάκια μοιάζουν όλα έτσι κι αλλιώς. Θα τους έδωσε 20 euro, να κάνουν ένα διάλειμμα από το κλέψιμο και την εκφόβιση των Ελληνόπουλων συνομηλίκων τους για να ακούσουν τις παπαριές του και να παίξουν στο σποτάκι.
ΧΑ να ξεβρωμίσει η χώρα…
παντως και τα δυο σιχαματα που θελουν να μας σωσουν απο το να ξοδευουν τα χρηματα μας σε ομιλιες και διαφημησεις δεν βλεπω τιποτε αλλο
Πιστεύω ότι μιλάει σε 12χρονα για ασφάλεια.
Αν πήγαινε να μιλήσει σε 15χρονα και πάνω θα πήγαινε η μπούφλα
σύννεφο.
65΄(δευτερόλεπτα). Τιμή ζώνης ανά δευτερόλεπτο, 35€ Άρα 65″x35=2.275€ την κάθε φορά. Συν 23% ΦΠΑ σύν 22% Αγγελιόσημο επί της αξίας. Σύνολο για κάθε φορά που παίζει μαζί με τους φόρους είναι 3.298,75€. Γιατί ρε γκαβέ? Μας περισσεύουν? Και μετά κόβεις μισθούς και συντάξεις. Γιατί δεν τα αφαιρείς από τις αποδοχές των μισθών των βουλευτών σου?
Φεύγει ο σαμαράς που έγινε σαμανδρέου κι έρχεται ο τσίπρας που θα γίνει τσιπρανδρέου.Μήν ξεχάσετε να ψηφίσετε,όσοι είστε συριζαίοι,τον Καροτίδη στην Α’ Αθήνας,το αγόρι που τα έφτιαξε με τον μπάγκς μπάνυ γιά να τού κλέβει τα καρότα.
Γιά εμάς τους Ελληνόψυχους δέν υπάρχει τίποτε άλλο παρά:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.
Μετράς κλικαρίσματα και άλλαξες link?
ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΚΑΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ