Καρέ-καρέ οι…ψυχάκηδες τζιχαντιστές του Charlie Hebdo κατά την διάρκεια ληστείας σε βενζινάδικο! (Βίντεο-Ντοκουμέντο)

Κοινοποίηση:
islamistes-1

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο του βίντεο από κάμερα ασφαλείας από την ένοπλη ληστεία που έκαναν τα αδέλφια Σαΐντ και Σερίφ Κουασί, σε βενζινάδικο, μία ημέρα μετά το μακελειό στην εφημερίδα Charlie Hebdo .

islamistes-2

Οι δράστες, εισέβαλαν στο πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται κοντά στο Βιλιέρ-Κοτερέ, 50 μίλια έξω από το Παρίσι, και με την απειλή ρουκετοβόλου, άρπαξαν τρόφιμα και καύσιμα.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες φαίνονται καθαρά τα πρόσωπά τους, αφού δεν φορούσαν κουκούλες. Τα δύο αδέλφια διακρίνονται να γεμίζουν μία πλαστική τσάντα με φαγητά και νερά, την ώρα που οι αστυνομικές αρχές στη Γαλλία είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου τους αναγνώρισε και ενημέρωσε την αστυνομία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε σχετικά στο makeleio.gr:

Βίντεο – Ντοκουμέντο: Η σύντροφος του παρανοϊκού Ισλαμοφασίστα που σκόρπισε τον θάνατο στο εβραϊκό σούπερ μάρκετ του Παρισιού στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης!

Δείτε νέες φωτογραφίες από το εσωτερικό των γραφείων μετά την πολύνεκρη επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: