Άφωνος έμεινε ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπας και η συνοδεία τους καθώς όταν μπήκε στο νέο προεδρικό μέγαρο της Αγκύρας είδε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερτνογάν ακίνητο ανάμεσα σε φρουρούς που φορούσαν πανοπλίες και φορεσιές από άλλες εποχές.
Για την ακρίβεια, η στρατιά φορούσε στολές εμπνευσμένες από τους στρατούς των 16 κρατών, που σύμφωνα με την ιστορία της χώρας του έχουν ιδρύσει οι Τούρκοι από το 209 μ.Χ. με την Μεγάλη Αυτοκρατορία των Ούνων μέχρι και το 1299 στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Οι 16 συνολικά φρουροί που τον συνόδευαν,σύμφωνα με το star.gr, φορούσαν στολές Ούνων, Αβάρων, Χαζάρων, Ουιγούρων, Σελτζούκων, Μογγόλων και Οθωμανών.
Η συγκεκριμένη εμφάνιση, πάντως, έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο, μιας και πολλοί ανέφεραν ότι αυτό δείχνει την μεγαλομανία του Τούρκου προέδρου καθώς και τον στόχο του για επέκταση της Τουρκίας και δημιουργία μιας νέας οθωμανική αυτοκρατορίας.
Οτι σκατα εχουν στο κεφαλι τους οι δικοι μας εθνικιστες εχουν και οι εθνικιστες των γειτονων.
μεγαλες ενδοξες ιστορικες φυλες
ολοι ναυσιπλοοι
αυτοι που ανακαλυψαν πρωτοι την αμερικη συμφωνα με τον ερντογαν
τα ναρκωτικα του εχουν καψει το μυαλο!
ωραιοτατος .. ο κακομοιρης ο παλαιστινιος τι φταιει . οταν παει ο κοντοπουτιν θα χεστει επανω του
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗ , Ο ΤΕΝΕΚΕΣ Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ , ΟΥΣΤ.