Φωτιές άναψε το νέο θεατρικό που πρωταγωνιστεί ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον κόσμο να μην το «αγκαλιάζει» όπως θα περίμεναν οι ηθοποιοί.
Το θεατρικό έργο βασίζεται στην ιστορία του δαχτυλιδιού που φέρεται να σχεδίασε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι και πέρασε από τα χέρια του Τσαικόφσκι, του Όσκαρ Ουάιλντ, του Ροδόλφο Βαλεντίνο, για να καταλήξει στις μέρες μας.
Ο Κώστας Φραγκολιάς υποδύεται τον Ουάιλντ και σε κάποια στιγμή του έργου συνευρίσκεται επί σκηνής με τον «σύντροφό» του όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.
Αυτή η σκηνή αλλά και όλες όσες επακολούθησαν θεωρήθηκαν από κάποιυς θεατές άκρως προκλητικές, με ορισμένους να κάνουν λόγο για «ομοφυλοφιλικές επαφές σε σημείο που το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει».
Σύμφωνα με την Espresso οι εν λόγω θεατές εγκατέλειψαν την αίθουσα πριν καλά-καλά τελειώσει η παράσταση.
Δείτε το βίντεο:
Εκηβόλε, έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με την π@τσα, άλλο η αγάπη άλλο ο έρωτας. Λογικά και τη μάνα σου την αγαπάς που σε γέννησε, πιστεύω ότι δεν την πηδάς κιόλας.
Κανίβαλε δεν έχω μπερδέψει τίποτε απολύτως !
Εννοείται και είναι προφανές ότι μιλάω για την αγάπη ενός ζευγαριού ενηλίκων που αγαπιούνται και όχι για τα διάφορα είδη αγάπης …
Εσύ όμως εκτός από χαμηλής αντιλήψεως είσαι και υβριστής και ο ρατσισμός σου βρωμάει από μακρυά.
Πόλύ ωραιο το βιντεάκι .Το τραγούδι παλαιότερα το έχει ερμηνεύει συγκλονιστικά { στα αγγλικά εννοείται} η Άλισον Μογιέ , ψάξτε το να το ακούσετε !
Η ΑΓΑΠΗ είναι μιά και μοναδική και βρίσκεται πέρα και πάνω από φύλα , φυλές ,έθνη , ιδεολογίες και θρησκείες. Η αγάπη δεν έχει τίποτε το χυδαίο , χυδαίος είναι μόνο ο ρατσισμός.
Με το ΖΟΡΙ να μας κάνουν αδερφές.
LEONARDO’S RING = Η ΡΟΔΕΛΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ. ΤΥΧΑΙΟ?
ZHTΩΣAN OI KYNAIΔOI !!!
ΖΗΤΩ Η Κ@ΛΟΜΠΑΡΙΑ !!!!
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ……….. ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ…………
poly gey
ΓΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ