Χ.Α: «Δέθηκε στην καρέκλα του ο παρανοϊκός βουλευτής Μεσσηνίας – Εντατικές προσπάθειες αποκόλλησής του από Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς!»

Κοινοποίηση:
samaras-_zoyrlomandyas__article__article

«Την ύστατη προσπάθεια να παραμείνει στην αρχηγία της ψοφοδεξιάς την στιγμή που ΟΛΟΙ του φωνάζουν: «Σήκω φύγε τώρα!» κάνει ο βουλευτής Μεσσηνίας, Σαμαράς.

Ο αρχομανής πολιτικάντης και προδότης αρχισκευωρός συνεχίζει την τακτική των βρώμικων μεθοδεύσεων με μοναδικό στόχο να διατηρηθεί Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να έχει ασυλία για τα ανόμηματά του. Δυστυχώς για αυτόν όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και η ελεύθερη Δικαιοσύνη σύντομα θα ξετινάξει όλα τα βρώμικα τεφτέρια του.

Ο παρανοϊκός δικτατορίσκος που δεν κατάφερε να εκλέξει ούτε τον προσωπικό του ψυχίατρο, Βαρτζόπουλο (δεν το λέμε εμείς, τα παπαγαλάκια της Συγγρού «Παραπολιτικά» το είπαν) έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο υστερίας που κάνει το εξής τραγικό:

Παίρνει τηλέφωνο τους εναπομείναντες βουλευτές της ψοφοδεξιάς, λέγοντάς τους ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει σε ένα μήνα και τότε θα κλείσει αριστερή παρένθεση Τσίπρα και αυτός θα επανέλθει μετά βαΐων και κλάδων! Το έχει χάσει εντελώς…

Από την συντριβή της Νδ και μετά Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί, όπως έχουμε τονίσει πολλάκις, ετοιμάζουν την επόμενη μέρα χωρίς το πολιτικό πτώμα του Σαμαρά που είναι θέμα χρόνου να ταφεί και επισήμως!» σχολιάζει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κοίτα ρε κάτι ψυχάκηδες που μας κυβερνούσαν και τα ΜΜΕ … που τους ήξεραν καλύτερα απ τον απλό πολίτη… τους υποστήριζαν και τους έγλειφαν σλουρρρπ…. σλουρρρρπ… όλο το 24ωρο και επ αμοιβή!

    1. αυτος ο ψυχακιας ομως επεσε στις εκλογες μονο 2% απο το 2012,οποτε υπαρχει ενα τεραστιο ποσοστο της κοινωνιας μας που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ και υποστηριζει αυτον τον προδοτη και το αποκομμα του φανατικα κιολας….οι δημοσιοκαφροι δικαιολογουνται κατα καποιο τροπο γιατι μια χαρα τα τσεπωνανε,ο απλος κοσμος ομως δεν εχει καμια δικαιολογια που πηγε και ψηφισε αυτους τους αλητες και τους εθνοπροδοτες του μαξιμου

      1. Δυστυχώς οι ψηφοφόροι στη πλειοψηφία τους λειτουργούν με το σύνδρομο του «πρωταθλητή», όπως και στο ποδόσφαιρο με τη μπαράγκα των εκτοστολικων του γαυριστάν….

Comments are closed.