Έχει ξεφύγει! Έπαθαν ΣΟΚ οι βουλευτές από την αναφορά του Σαμαρά…

Κοινοποίηση:
samaras11

Σοκ έπαθαν οι βουλευτές της ΝΔ από την αναφορά του Αντώνη Σαμαρά, με την οποία… αρνήθηκε ότι η ΝΔ έχασε τις εκλογές από την μεσαία τάξη, από τον κεντρώο χώρο, αναφέροντας ξανά ότι οι απώλειες ήταν….μικρές!

Η αναφορά του πρώην πρωθυπουργού, ήταν γεμάτη αλαζονεία και χωρίς -ξανά- ίχνος αυτοκριτικής, αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι η ΝΔ ήταν ένα… πολυσυλλεκτικό κόμμα στις τελευταίες εκλογές.

Διαβάστε ακριβώς την αναφορά:

«Κάποιοι αναρωτούνται, αν χάσαμε «από το κέντρο» ή «από τα δεξιά» ή κι εγώ δεν ξέρω από πού. Μην κάνετε λάθος: αντιμνημονιακά ψήφισε το μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος. Άλλωστε, όπως δείχνουν όλες οι προεκλογικές σφυγμομετρήσεις, εμείς χάναμε ψήφους προς το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν είχε κάνει καμία κεντρώα στροφή! Και κερδίζαμε ψήφους τόσο από την κεντροαριστερά, όσο και από τα δεξιά μας. Γι’ αυτό και τελικά οι απώλειές ήταν τόσο περιορισμένες»

Η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών έπαθε σοκ, καθώς αν μη τι άλλο, ο επικεφαλής του κόμματος, έδειξε να μην έχει καταλάβει ακόμα το αποτέλεσμα των εκλογών και να αδυνατεί να το «διαβάσει»

 

arouraios.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: