ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Βρέθηκε μούμια βουδιστή μοναχού που εικάζουν ότι είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
mummy-monaxos-570

Πέθανε πριν 200 χρόνια στη Μογγολία ο βουδιστής  και είναι μουμιοποιημένος. 

Ο μοναχός βρίσκεται σε στάση διαλογισμού με πολλούς βουδιστές να υποστηρίζουν ότι είναι ο πνευματικός δάσκαλος του Lama Dashi-Dorzho Itigilov . Λένε λοιπόν  δεν είναι νεκρός, αλλά σε κατάσταση βαθέως διαλογισμού που οδηγεί σε ύπνωση!

Όπως αναφέρουν και τα σχετικά άρθρα το BBC έκανε ρεπορτάζ για το θέμα αυτό με τον επιστήμονα φυσικής του Θιβετιανού πνευματικού ηγέτη Δαλάι Λάμα, Μπάρι Κερζίν, να ισχυρίζεται ότι ο μοναχός βρίσκεται στην σπάνια κατάσταση διαλογισμού που ονομάζεται «tubkdam». «Αν ο διαλογιστής μπορεί να βρίσκεται συνεχώς σε «tubkdam», υποστηρίζει ο Κερζίν, «τότε γίνεται Βούδας».

Η μούμια βρίσκεται σε εξαιρετικά άριστη κατάσταση και πιθανολογείται ότι αυτό οφείλεται στις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Μογγολία.Ο μουμιοποιημένος μοναχός ανακαλύφθηκε αφότου είχε κλαπεί από άνδρα, με σκοπό να τον πωλήσει στη μαύρη αγορά, αλλά τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη. Η μούμια φρουρείται στο Εθνικό Νεκροτομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.