Nέες δημοσκοπήσεις ΥΠΕΡ Τσίπρα-Πανεπιστήμιο Μακεδονίας:»Αλέξη, συνέχισε την σκληρή στάση!» (φωτό)

Κοινοποίηση:
tsipras708_maximou

Δημοσκόπηση που έκανε το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας: Θετικά είναι τα ευρήματα για την νέα ελληνική κυβέρνηση και την στάση που τηρεί έναντι των πιστωτών μας.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσίευσε δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού, με συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 72% η κοινή γνώμη επιβραβεύει την κυβέρνηση Τσίπρα για την σκληρή στάση που τηρεί έναντι των πιστωτών, εκτιμώντας ότι είναι σωστή.

skai_0 skai1_0 skai3 skai5_0 skai6_0 skai7 skai8_0

 

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το εύρημα των απαντήσεων αναλόγως των κομματικών προτιμήσεων. Αποδεικνύεται ότι οι ψηφοφόροι των αποκαλούμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ «μνημονιακών κομμάτων» επικροτούν την τακτική της αντιπαράθεσης: Ακόμη και το 43,5% των ψηφοφόρων της ΝΔ την αξιολογούν θετικά, το ίδιο και το 51% του Ποταμιού αλλά και 54,5% του ΠΑΣΟΚ

 

 

 

Πάνω από 6 στους δέκα (65%) εκτιμά ότι η κυβέρνηση τις επόμενες εβδομάδες θα συνεχίσει την αντιπαράθεση με την τρόικα.

 

 

 

Η κυβέρνηση Τσίπρα δείχνει αποφασισμένη να εφαρμόσει το σύνολο των προεκλογικών της δεσμεύσεων, πιστεύει το 75%.

 

 

 

Μακράν την καλύτερη εντύπωση (63%) έκανε η επιλογή του Γιάννη Βαρουφάκη στη θέση του υπουργού Οικονομικών.

 

Την χειρότερη εντύπωση έκανε η συμμετοχή στην κυβέρνηση στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και αμέσως μετά ακολουθεί η κυβερνητική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ αλλά και το ότι οι περισσότεροι υπουργού, αρνήθηκαν να ορκισθούν με θρησκευτικό όρκο.

 

 

 

Το 35,5% φοβάται έξοδο από το ευρώ. Φόβο δημιουργεί μόλις στο 22,5% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ η προοπτική εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ενώ αντιθέτως προκαλεί τρόμο στο 74% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΣΥΓΓΡΟΥ;

  2. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ……
    ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΤΗΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ(ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΣΟΥΛΤΣ)ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  3. «αλεξη,συνεχισε τα καραγκιοζιλικια!λιγο ακομα εμεινε!το εχαψαν οτι δεν ηταν προσυμφωνημενα!»

    1. Πρακτοράκια πάρτε δρόμο. Οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι.

Comments are closed.