Το όνομα έκπληξη για Πρόεδρος της Δημοκρατίας που ακούγεται για 1η φορά!

Κοινοποίηση:
proedriko_megaro2n

Πλησιάζει ο καιρός για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τέλη Φεβρουαρίου ή Μάρτιο 2019, και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κρατάει την υπόσχεση που είχε δώσει στη Φώφη Γεννηματά ότι τα Χριστούγεννα θα κλέψει ένα διήμερο για να πάει στο βουνό και να σκεφτεί το όνομα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η συζήτηση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ είχε γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η κυρία Γεννηματά είχε ρωτήσει τον πρωθυπουργό αν έχει σκεφτεί κάποιο όνομα για πρόεδρο Δημοκρατίας. Και πράγματι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί την Τετάρτη για το Μέτσοβο, όπου θα περάσει μερικές ημέρες στις γιορτές.

Σήμερα το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός είχε τον εξής διάλογο με τους δημοσιογράφους:

Μητσοτάκης: Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω.
Δημοσιογράφος: Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα.

Ο πρωθυπουργός γέλασε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ως τα τέλη του 2019 θα έχει σίγουρα επιλέξει ποιος θα διαδεχθεί τον Προκόπη Παυλόπουλο στην προεδρία της Δημοκρατίας, ή αν θα παραμείνει ο ίδιος πρόεδρος.

Από τα ονόματα που κυκλοφορούν για την θέση του προέδρου κανένα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σε ιστοσελίδα. Τελευταία ακούστηκε και το όνομα της ευρωβουλευτού της ΝΔ και πρώην υπουργού Μαριέττας Γιαννάκου, αλλά και αυτό μπαίνει στη μακρά λίστα των πιθανοτήτων που δεν μπορούν να επαληθευτούν αυτή την ώρα.

Όπως γνωστοποιήθηκε, πάντως, από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει από την Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Τετάρτης, 25 Δεκεμβρίου, θα αναχωρήσει για το Μέτσοβο Ιωαννίνων όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου».

Ξαναδείτε τον διάλογο Μητσοτάκη-Γεννηματά για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον περασμένο Οκτώβριο:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξέρω ότι η άποψή σας είναι να αποσυνδέεται η εκλογή ΠτΔ από τις πρόωρες εκλογές.
Φώφη Γεννηματά: Ναι έχουμε κάνει αυτή την πρόταση από το 2016. Αλλά να μην φτάσουμε στο άλλο άκρο, να εκλέγεται μονοκομματικός πρόεδρος με 151 ψήφους.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτό δεν είναι μόνο θέμα διαδικασίας, αλλά και προσώπου.
Φώφη Γεννηματά: Σκέφτεσαι κάτι; Έχεις κάποιον στο μυαλό σου;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όχι, τα Χριστούγεννα θα ξεκλέψω ένα διήμερο να πάω στο βουνό, εκεί παίρνω τις σημαντικές αποφάσεις.
Φώφη Γεννηματά: Ούτε εκεί ταιριάζουμε. Εγώ τις παίρνω στη θάλασσα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΡΔΡΑΡΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟς ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ!!!

  2. κάποια τελείως κρατημένη πουστ@ρ@, ή λεσβία ή μαύρη λαθρομετανάστρια λεσβία τρανσέξουαλ ώστε το Γραικυλικο προτεκτορατο να γίνει το πιο γελοίο θέαμα στο πλανήτη και τελικά να διαλυθεί.

  3. Η Φωφαρα γουσταρει θαλλασα,μην ξεχασει και το αγορι της η σουραβλω.

  4. Ἐξαθλιωμένα λείψανα ὅντως εἶσθε.Ἐκείνο ὃμως ,σάν ἀπόγονοι Σλάβων νομάδων,πού περίτρανα δέν εἶσθε εἶναι ὃτι εἶσθε ¨Ελληνες.Ἐάν οἱ Ἕλληνες γυρνοῦσαν ἀπό τούς τάφους τους θά σάς κρεμοῦσαν
    σάν τούς λαγούς ἀπό τά αὐτιά μέ μανταλάκια γιά παραχαράκτες τῆς ἱστορίας τους σάν ἀγύρτες-κοινῶς ἀπατεῶνες-πού ἀποδεδειγμένα εἶσθε.

    1. Και όταν οι Έλληνες υποδουλώθηκαν στους Ρωμαίους απόγονοι Σλάβων ήταν; Κρύψου στη σπηλιά σου. Κάθε έθνος εχει ακμή και παρακμή. Εσύ τι είσαι; Καθαρόαιμο;

  5. προσεχε εκει στο βουνο που παιρνεις τις σημαντικες αποφασεις μη το καψς. οχι τιποτα αλλο, μη παρουμε και καμια φωτια χειμωνιατικα δηλαδη .
    η διακοπες κανει η φωτο βγαζει. τελος

  6. Περιέμενε στο τηλέφωνο και θα σου πουν ποιον θα βάλεις .. μαριονέτα !

  7. Ποιος κυριαρχος λαος ρε παιδια???? καλυτερα να λεμε ο ηλιθιος λαος που κοιμαται με τα τσαρουχια !!!!Αμα ακους να λεει ο πανιβλακας πρωθυπουργος οπως τον αποκαλουν ορισμενοι,οτι θα παει στα βουνα για να παρει τις σοβαρες αποφασεις για το ονομα του προεδρου της Δημοκρατιας,γιατι οπως λεει μονο στα βουνα παιρνει της σημαντικες αποφασεις μου,ακουσον,ακουσον τι μας λεει αυτο το ατομο η βλακεια σ ολο της το μεγαλειο αγνωει την παροιμια του λαου που λεει οτι «Η τρελα δεν παει στα βουνα» αλλα απο οτι βλεπουμε η τρελα και η βλακεια δεν παει μονο στους ανθρωπους αλλα παει και στα βουνα !!!!!!!!! Η αλλη του ΚΙΝΑΛ τις σημαντικες της αποφασεις της παιρνει στα βουνα αλλα στην θαλασσα. Σε λιγο μπορει να βγει κανενα αλλο πολιτικο νουμερο και να πει οτι τις σημαντικες αποφασεις του τις παιρνει οταν κανει ερωτα Τι ακουμε Θεε μου τι ακουμε απο αυτους τους πολιτικους και περιμενει ο Ελληνικος λαος να παει μπροστα εαν ειναι δυνατον !!!!!!!

  8. βάλτε τον …τσατσόπουλο …
    μιά χαρά …μαλ@κας ειναι …
    εδω τον εβαλε υποψήφιο για βουλευτή ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΣ μητσοτάκης

  9. Μάς πρήξανε με την επιλογή του Προεδρου της Κοινοβουλευτικης Δικτατορίας . Ο Κυρίαρχος Λαός Τί ρολο παίζει ;

  10. κανουν και καλαμπουρακι οι βρωμες, πανω στα εξαθλιωμενα λειψανα των Ελληνων…

Comments are closed.