ΠΡΟΣΟΧΗ- ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ήταν σχεδόν σίγουρο οτι οι τζιχαντιστές θα απαντούσαν στην ταινία του Χόλιγουντ… «Ελευθερος Σκοπευτής» (American Sniper).
Σε μια προσπάθεια του να ανταποκριθεί στην δημοσιότητα της αμερικάνικης ταινίας «Ελεύθερος Σκοπευτής», το Ισλαμικό Κράτος εχει κυκλοφορήσει βίντεο ενός τζιχαντιστή ελεύθερου σκοπευτή.
Το βίντεο δειχνει μια σειρά απο θανατηφόρων δολοφονιών στην προσπάθεια του τζιχαντιστή σκοπευτή να ανταγωνιστεί την υποψήφια για Όσκαρ ταινία, η οποία αφηγείται την ιστορία του Chris Kyle, του πιο θανατηφόρου ελευθερου σκοπευτή της αμερικανικής στρατιωτικής ιστορίας.
Όμως, παρά την υποτιθέμενη φαινομενική του φήμη και την επιτυχία του, η ταυτότητα του ελεύθερου σκοπευτή της ISIS δεν γινεται γνωστή αλλα ουτε και το ρεκόρ στόχων που εχει πετύχει.
Το βίντεο ξεκινάει, με μια περιγραφή του Ρώσικου όπλου ελεύθερου τύπου Dragonov που χρησιμοποιεί ο σκοπευτής στη συνέχεια αναφέρεται στο πεδίο βολής. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του καμεραμαν δείχνει την υποτιθέμενη δολοφονία 12 μαχητών της αντιπολίτευσης.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΕΜΕΤΟ-SNIPER
ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΕ ΛΟΓΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.
Ο ΒΕΓΓΟΣ ΣΤΟ ΘΟΥ-ΒΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΙΧΝΕ.
ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
ΛΙΜΟΤΑΓΑΡΑ , ΓΑΛΑΚΤΟΜΟΥΣΚΑΡΑ, ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΔΕΣ ,ΣΑΣ ΚΑΝΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ Κ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΙΛΑΦΑΚΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΧ!!!!!!!!!!!!!