Αυτή είναι η επιστολή του Παναθηναϊκού στην ΕΛ.ΑΣ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ALAFOUZOS_2015_0

Νέα δεδομένα στην υπεράσπιση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να προκύπτουν μετά τη δημοσίευση της επιστολής των «πρασίνων» προς τις Αρχές, πριν από το ντέρμπι, όπου μεταξύ άλλων είχε ζητηθεί να εκκενωθεί το γήπεδο, αν καθίσει στον πάγκο ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Αποδεικνύεται πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ζητήσει το εξής, όπως αναφέρεται στον επίλογο της επιστολής: “Ζητούμε σε περίπτωση που σκοπεύετε να επιτρέψετε στον πρόεδρο του ΟΣΦΠ να παρακολουθήσει τον αγώνα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ταυτόχρονα να προχωρήσετε στις δέουσες ενέργειες για τη ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΑΛΛΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟY».

 Στην επιστολή τονίζεται μεταξύ άλλων ότι

α) η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να καθίσει στον πάγκο “είναι πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά και ενέχει προφανείς σκοπιμότητες πρόκλησης, δημιουργεί κρίσιμα ζητήματα ασφαλείας και ομαλής διεξαγωγής της αναμέτρησης”

β) Αν επιτραπεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη να καθίσει στον πάγκο “θεωρούμε ότι δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα”

γ) “Η παρακολούθηση του αγώνα στο καθορισθέν για το σκοπό αυτό booth αποτελει το ενδεδειγμένο και επιβαλλόμενο μέτρο ασφαλείας”.

EPISTOLI-2

EPISTOLI-1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. θα κάτσω να τσακωθώ για να οικονομήσετε εσείς? Παλιά πριν γίνει επαγγελματικό το ποδόσφαιρο, τότε ΝΑΙ ήμουν φανατικός οπαδός, υπήρχε σωστό και δίκαιο ΑΘΛΗΜΑ. Μόλις ανάλαβαν οι εταιρείες, έγινε μπουρδέλο.

Comments are closed.