Επ’ αυτοφόρω συνελήφθη 50χρονος στο Περιστέρι τη στιγμή που είχε ραντεβού με ένα 12χρονο αγόρι και θα το επιβίβαζε σε ειδικά διαμορφωμένο βαν για να το βιάσει.
Ο 50χρονος επιχειρηματίας είχε “ψαρέψει” το ανήλικο παιδί μέσα από chat rooms στα οποία και ο ίδιος εμφανιζόταν ως ανήλικος. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι στις διαδικτυακές τους περιπολίες εμφανίζονταν και οι ίδιοι ως ανήλικοι και κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο παιδόφιλο με πλούσια δράση.
Μετά τη διαδικτυακή παρακολούθηση, κατάφεραν να τον συλλάβουν τη στιγμή που επιβίβαζε στο βαν τον 12χρονο. Μέσα στο όχημα, που το είχε μετατρέψει σε κινητή γκαρσονιέρα, βρέθηκαν ένα κρεβάτι, ερωτικά βοηθήματα και αλοιφές.
Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
οπως βλεπετε και παλι η ανηθικη πραξη παιδεραστιας πηγε να γινει σε αγορακι.εν ολιγοις γιατι εχει κουρασει κιολας….το 99% των παιδεραστων πανε με αγορια.
αρα ειναι που^^δες.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY)
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΔΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ Π&&&ΤΣΟ?
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ &&& ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.
Το έχω πει κ θα το λέω πάντα για τέτοιου είδους σκουλίκια. Άργος κ βασανιστικος ΘΑΝΑΤΟΣ
ΣΑΠΙΣΤΕΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ..ΚΟΦΤΕ ΤΟΥ Τ @…ΔΙ@..
ε θα φαει καποια χρονια φυλακη και υστερα εξω.φατε δημοκρατια και ελευθερια.