Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!! ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
reuters

Η Εθνική μας ομάδα με τη συμπαράσταση 2.000 Ελλήνων φιλάθλων στο πλευρό της απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στη «Νασιονάλ Αρίνα», στο Βουκουρέστι κόντρα στη Ρουμανία και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Καραϊσκάκη» πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς με το σφύριγμα της λήξης μπροστά στην ελληνική κερκίδα. Η Ελλάδα θα βρεθεί για 3η φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Μουντιάλ, μετά το 1994 (ΗΠΑ) και το 2010 (Νότιος Αφρική). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε χωρίς να χάσει στα δύο παιχνίδια μπαράζ με τους Ρουμάνους.

Ο Μήτρογλου άνοιξε και σήμερα το σκορ στο 23΄, οι γηπεδούχοι στις κερκίδες πετούσαν κροτίδες κατά διαστήματα, ενώ στο 56΄ τους ξαναβάλαμε στη διεκδίκηση της ανατροπής από το πουθενά με ένα απίθανο αυτογκολ του Τοροσίδη, όμως παρά την πίεση και τις φωνές των Ρουμάνων οι διεθνείς μας στάθηκαν όρθιοι και κατάφεραν αυτό που όλοι οι Έλληνες περίμεναν.

Δείτε τα βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ….ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ….

  2. ΟΛΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΦΟΒΕΡΟΣ…….ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ…ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ 10 ΦΟΡΕΣ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ…..ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ’ΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ(βλ.ΑΝΤΩΝΑΚΗ)

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ, ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ »ΟΠΑΔΙΚΟ». ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΜΕ ‘ΤΙΜΗ’, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΜΕ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

  4. Φασιστάκια πάλι μπουκωμένα από το γυφτάκι είστε!

  5. τον εθνικο υμνο τον τραγουδησαν ? να μην θυμοσουν τα χρησαυγοπουλα παλι

  6. Μπράβο στα παιδιά για την μεγάλη πρόκριση !!! Και φυσικά μπράβο και στον μεγάλο Σάντος, ο οποίος με την συμπεριφορά του και σήμερα αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει αποδείξει ότι αξίζει να λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ πολύ περισσότερο από πολλούς «έλληνες» !

  7. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

    ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΜΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΙΔΙΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΑΥΤΟΓΚΟΛ………..

    ΑΠ΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.

    ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ «ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ» ΜΟΛΙΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.-

  8. πετυχημενα σχολια για το ματσ απο το antena 3 της ρουμανιας οπως .. η τραγωδια ειναι στο αιμα των ελληνων . το γκολ της ελλαδος ηταν μεταξυ νανας μουσχουρη και ζορμπα χαχαχα . δεν το πηραν οι δημοσιογραφοι κατακαρδα γιατι ξερουν η νεα γενια ποδοσφαιριστων της ρουμανιας δεν τοχει . το θεαμα το δινουν οι γυναικες στο γηπεδο παρα οι παιχτες . παρατηρησα πολλες γυναικες στον αγωνα καλο αυτο

  9. Οχι φυγαμε….αλλα φυγανε…εμεις εδω στην κακομοιριασμενη Ελλαδα…μαζι με τα παιδια, και μπραβο τους που τα καταφερανε, θα πανε ολοι οι υπουργοι,υφυπουργοι, γραματεις και φαρισαιοι…και οι οικογενειες φυσικα…και μην ξεχνιομαστε…ο κακομοιρος ο δημοσιος υπαλληλος και ο συνταξιουχος θα πληρωσουν τα εισητιρια και τις χλιδατες διαμονες..

    1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!!! ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΟ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 10 ΕΚ. ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ!

  10. Αυτος που κατηγορουσατε εδω στο Μακελειο, το καρφωσε παλι σημερα (οπως εκανε και στη λεωφορο)

  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ.

Comments are closed.