Στην προληπτική απόσυρση των προϊόντων «ΑΒ φιστίκι αράπικο» και «PRIVA φιστίκι αράπικο» προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος, μετά από ενημέρωση της παραγωγού εταιρίας ότι ανιχνεύθηκαν αφλατοξίνες άνω του νομοθετημένου ορίου στη πρώτη ύλη.
ΑΒ Βασιλόπουλος: Ανάκληση προϊόντων «ΑΒ φιστίκι αράπικο» και «PRIVA φιστίκι αράπικο»
Η ΑΒ Βασιλόπουλος πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι προληπτικά απέσυρε από τους χώρους πώλησης των καταστημάτων της τα είδη:
– «ΑΒ φιστίκι αράπικο, 250gr», με ημερομηνία λήξης 12/2015 και LOT 0611826-1684Κ6, 06862650Κ6 & 07062650Κ6
– «ΑΒ φιστίκι αράπικο, 450gr», με ημερομηνία λήξης 12/2015 και LOT 06462580-1684Κ6 & 06862650Κ6
– «PRIVA φιστίκι αράπικο ψημένο, 80gr», με ημερομηνία λήξης 12/2015 και LOT 0629684Κ2 & 0689684Κ2
έπειτα από ενημέρωση από την εταιρία «Nutissimo», που τα παράγει για λογαριασμό της, καθώς ανιχνεύθηκαν αφλατοξίνες άνω του νομοθετημένου ορίου στη πρώτη ύλη.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί τους καταναλωτές, να μην καταναλώσουν το προϊόν και τους προσκαλεί, εάν και εφόσον επιθυμούν, να το επιστρέψουν στα καταστήματα της εταιρίας.
Αρε χουντα που εισαι μετην τοτε αγορανομια που βρισκεται τωρα η αγορανομια;μηπως αν υπαρχει σε αυτο το ελλαδισταν τα παιρνουν;κ κανουν τις παπιες;απο τοτε που ξεφυτρωσανε τα σουπερ μαρκετ κ κλεισανε τα μπακαλικα οργιασανε οι κλεφτες οι εμποροι με το κλεψιμο που μας κανουν με τις τιμες κ τη σαβουρα που τρωμε.
Και φυσικα δεν ειναι μαρκα αλλα προιον ιδιωτικης ετικετας στα οποια εχει στραφει ο κοσμος καθοτι ειναι φθηνοτερα.Αλλα πολλες φορες δε σου δινουν τη δυνατοτητα να επιλεξεις αφου τεινουν τα καταστηματα σουπερ μαρκετ να εχουν στο ραφι μονο τη δικη τους μαρκα οπως πχ στα μπαχαρικα και στους ξηρους καρπους οπως στη προκειμενη περιπτωση.