Έρχεται τρομακτικό ντοκιμαντέρ για την μόρα

Κοινοποίηση:
mora

Στην Ελλάδα το μεταφυσικό φαινόμενο το γνωρίζουμε ως μόρα.

Σε αρκετούς έχει συμβεί να κοιμούνται και ξαφνικά να τους επισκέπτεται μια μαύρη σκιά και να τους ακινητοποιεί. Πολλοί μάλιστα αισθάνονται να τους κόβεται η ανάσα και να μην έχουν δυνάμεις να κινηθούν.

Αυτό είναι το κεντρικό θέμα του τρομακτικού ντοκιμαντέρ με τίτλο: «The nightmare» (ο εφιάλτης) που αφηγείται τα όσα διαδραματίζονται όταν το ανθρώπινο σώμα παγιδεύεται σε ανάλογες καταστάσεις.

Ο σκηνοθέτης Ρόντει Άσερ ισχυρίζεται ότι και ο ίδος έχει βιώσει κάτι παρόμοιο. Χρησιμοποιώντας μαρτυρίες που το έχουν προσπαθεί,όπως δείχνει το τρέιλερ,να αναζητήσει τις εξηγήσεις του μεταφυσικού φαινομένου.

Στις αμερικανικές αίθουσες θα βγει στις αρχές Ιουνίου, όπου μετά θα ακολουθήσει και διανομή στην Ευρώπη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο/Η "Μόρα και Κασσίδα" από κατάρα πήρε το επίθετό του ο Ηλίας λέει:

    Ποιος ξέρει από ποιον αρρωστιάρη θα κατάγεται. Αν στην εξουσία ήταν ομοϊδεάτες του, αυτό το τέρας δεν θα είχε γεννηθεί. Τροφή για σκέψη

Comments are closed.