Η κυβέρνηση απαντά για το ξεμπρόστιασμα του υπουργού από Μ. και τα 80.000 ευρώ στο εξωτερικό: προβακάτσιες και συκοφαντίες !

Κοινοποίηση:
MAKSIMOU_216888355

Ο εκδοτικός οίκος «Μακεδονία-Θεσσαλονίκη» με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα που φέρει αναπληρωτή υπουργού της κυβέρνησης

να έχει μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό,μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο της κυβέρνησης.

Το περιβάλλον του πρωθυπουργού αντέδρασε και σε άτυπη ενημέρωσή του, αναφέρει πως η «δημοσιογραφική» χυδαιότητα δεν έχει όρια. Όπως υπογραμμίζει, το εν λόγω εκδοτικό συγκρότημα συνεχίζει τη βρώμικη προβοκάτσια με δήθεν πληροφορίες για αναπληρωτή Υπουργό που μετέφερε 80.000 ευρώ τον Μάρτιο σε τράπεζα του Λουξεμβούργου.

Οι ίδιες πηγές αφού ξεκαθαρίζουν πως προβοκάτσιες και συκοφαντίες δεν γίνονται ανεκτές στη Δημοκρατία, θέτουν προς την εφημερίδα το ερώτημα: «Έχει ή δεν έχει στοιχεία για μεταφορά 80.000 ευρώ τον Μάρτιο σε τράπεζα του Λουξεμβούργου από εν ενεργεία αναπληρωτή Υπουργό της κυβέρνησης;».

Τέλος τονίζουν πως αν ισχύει κάτι τέτοιο, πρέπει να τα δημοσιοποιήσει άμεσα.Όπως εξηγούν αν τα στοιχεία είναι αληθή δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα γιατί δεν υπάρχουν νομικές συνέπειες από την δημοσιοποίηση της αλήθειας, αντίθετα είναι υποχρέωση του Τύπου.

Αντιθέτως, αν δεν έχει, οφείλει να ανασκευάσει το δημοσίευμα με την σαφή διατύπωση «δεν έχουμε στοιχεία για αναπληρωτή Υπουργό που μετέφερε 80.000 ευρώ τον Μάρτιο στο Λουξεμβούργο». Αν το εκδοτικό συγκρότημα δεν πράξει ένα από τα δύο είναι υπόλογο για αισχρή προβοκατόρικη και συκοφαντική επίθεση κατά της κυβέρνησης, καταλήγει.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: