Η Ιταλία πριν από λίγα 24ωρα… κάηκε! Οι αναρχικοί…. αλωνίζουν στην Αθήνα…. Οι «αριστερέ» ιδέες μας έχουν πνίξει… Οι μετανάστες σε λίγο θα μας διώξουν από την ίδια μας τη χώρα….. Εδώ λοιπόν καράβια χάνονται…. Βαρκούλες αρμενίζουν….
Από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, ο Γιάννης Πανούσης παρακαλάει-λέει- τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να πάρει μέτρα προστασίας στο σπίτι του στην Κυψέλη. Αλλά εκείνος αρνείται για τα… παιδιά του.«Ασ’ το, Γιάννη, δεν θέλω εγώ τέτοια πράγματα έξω από το σπίτι μου» είναι η… μόνιμη απάντηση του πρωθυπουργού στα «παρακάλια» του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα σε άρθρο ένθετου περιοδικού εφημερίδας.
Κι όταν του πρότεινε να σταθμεύει μόνιμα στην είσοδο της πολυκατοικίας του στην Κυψέλη μια κλούβα με μία διμοιρία των ΜΑΤ πάλι αρνητική απάντηση. Γιατί; Γιατί δεν ήθελε «να βλέπουν ΜΑΤ τα παιδιά».«Με το ζόρι δέχθηκε να του τοποθετήσουμε μια σκοπιά, γιατί από πλευράς ασφαλείας η πρωθυπουργική οικία ήταν ξέφραγο αμπέλι» έλεγε ο Γιάνης Πανούσης.
Ο Αλέξης Τσίπρας μείωσε μόνος του κατά 50% τη δύναμη της αστυνομικής φρουράς του. Ο κ. Πανούσης από την πλευρά του εξέδωσε απόφαση με την οποία μείωσε τη δύναμη της φρουράς όλων των πρώην πρωθυπουργών και των αρχηγών των κομμάτων.Επιπλέον σκοπεύει να προσθέσει δύο-τρεις ακόμη αστυνομικούς στη φρουρά του Γιάνη Βαρουφάκη, «είτε ο Γιάνης το θέλει είτε όχι. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς ύστερα απ’ αυτά που συνέβησαν στα Εξάρχεια» έλεγε.
Πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι εξυπηρετούν ανάλογα δημοσιεύματα που προσβάλλουν, θέτουν αναμφισβήτητα σε κίνδυνο και πάνω από όλα εκθέτουν το πρόσωπο του πρωθυπουργού. Γλύφουν; Ζητάνε προστασίες που αφαιρέθηκαν ; Κάτι άλλο; Πάντως για όσους είναι περίεργοι , ενημερώνουμε ότι εαν τύχει και πέράσεις έξω από το σπίτι Τσίπρα και κάνεις ότι μαζεύεις σκουπίδι από κάτω, σε πάνε σηκωτό σε 5 δεύτερα.
Άλλες σκοπιμότητες εξυπηρετούν ανάλογα δημοσιεύματα. Όταν μάλιστα συνοδεύονται από υπομνήσεις για τον Μεγάλο Πανούση που κόβει φρουρές από επώνυμους. Λιβανίσματα από εγκάθετους κονδυλοφόρους, ένα εικοσιτετράωρο μετά την γκάφα του εγκληματολόγου που μίλαγε για τον φονιά κι έλεγε ότι πρέπει να πάει να αυτοκτονήσει.
τσιπρας:το παιδι του λαου.παντως ο κας ανεφερε στην εκπομπη οτι ο τσιπρας δεν μενει αλλο κυψελη και πηγε σε μια πιο κυριλε περιοχη
..ετοιμάσαμε την απολογία μας?