Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συμφωνία θα είναι πολύ χειρότερη- η απόλυτη κωλοτούμπα από τον Τσίπρα

Κοινοποίηση:
kuriakos

«Η συμφωνία με τους δανειστές θα είναι πλέον πολύ χειρότερη» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις κινήσεις την κυβέρνησης,

που κατά την άποψή του, επιδείνωσαν σημαντικά τους οικονομικούς δείκτες και μείωσαν τις διαπραγματευτικές δυνατότητες της χώρας.

«Η συμφωνία με τους δανειστές που ετοιμάζει η κυβέρνηση θα είναι πλέον πολύ χειρότερη» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και κατηγόρησε για καθυστέρηση στην κυβέρνηση, που «επιδείνωσε σημαντικά τους οικονομικούς δείκτες και μείωσε τις διαπραγματευτικές δυνατότητες της κυβέρνησης».

«Η κυβέρνηση κάνει την απόλυτη στροφή και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ προειδοποίησε ότι «μη συμφωνία θα ισοδυναμεί με καταστροφή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εκτός απο Μίστερ Μπιν είναι και μάντης τώρα. Κοίτα ποιοι μιλάνε αυτοί που κατέστρεψαν τα πάντα. Δεν έχουμε μνήμη ψαριού, ότι και να κάνει ο Σύριζα, δεν θα ξαναδοκιμάσουμε την δοκιμασμένη καταστροφική Νδ. Λογικό δεν είναι; ένα χάπι σου δημιουργεί παρενέργειες άσχημες, δοκιμάζεις ένα άλλο και αυτό πάλι τα ίδια, τότε τι κάνεις; Τα πετάς και τα δύο γιατί βαρέθηκες να είσαι πειραματόζωο.

Comments are closed.