ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και πολύ ΞΥΛΟ έξω από το σπίτι του Κάμερον, δύο μέρες μετά τη νίκη στις Βρετανικές εκλογές! (φωτο)

Κοινοποίηση:
xylo-agglia

Προτού προλάβει να…ξαναζεστάνει την πρωθυπουργική καρέκλα, και μόλις…δύο ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη του στις εκλογές, ο Βρετανός πρωθυπουργός δέχθηκε τις πρώτες… επισκέψεις.

Κι αυτό διότι πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκε σήμερα τόσο στην οικία του στην Ντάουνινγκ Στριτ όσο και στο Whitehall για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης και της λιτότητας. Τα επεισόδια δεν έλειψαν, καθώς έξω από την πρωθυπουργική κατοικία οι διαδηλωτές ήρθαν σε συμπλοκή με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τραυματίες από τα επεισόδια, ανάμεσα στους οποίους και ένας αστυνομικός. Τέσσερις διαδηλωτές έχουν συλληφθεί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: