Λαοθάλασσα στον Πειραιά: Σε λαϊκό προσκύνημα τα λείψανα της Αγίας Βαράρας! (φωτο)

Κοινοποίηση:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΛΕΙΨΑΝΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗ

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιά… έχει μεταφερθεί από τις 4.30 το απόγευμα το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας για να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Η υποδοχή των ιερών λειψάνων έγινε στις 15.45 στη συμβολή των οδών Β. Γεωργίου και Γ. Λαμπράκη και στη συνέχεια πάνω σε όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας, με λιτανευτική πομπή, μεταφέρθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιώς, όπου τελείται αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του επισκόπου Φαναρίου Αγαθαγγέλου και συγχοροστατούντων του μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ και άλλων αρχιερέων.

Μετά τη δοξολογία και το λαϊκό προσκύνημα, κληρικοί της Μητρόπολης Πειραιώς θα συνοδεύσουν το ιερό σκήνωμα σε τορπιλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού, όπου θα του αποδοθούν τιμές.

Αμέσως μετά, η λειψανοθήκη θα επιστρέψει στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας όπου θα παραμείνει για ακόμα μία εβδομάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Φίλε μου εντελώς φιλικά θα σου πω οτι δεν νομίζω οτι εσύ η οποιοσδήποτε άλλος είναι άξιος να κρίνει αυτό που συμβαίνει , αν δεν πιστεύεις είναι δικαίωμα σου άσε τους άλλους όμως που πιστεύουν να κάνουν αυτό που νομίζουν σωστό . Φιλικά στο λέω .

  2. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΘΕΟΥΣ Κ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΨΕΥΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΘΕΟΠΟΙΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΩΝ ΝΑ ΣΕ ENΟΧΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΣ

  3. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΘΕΟΥΣ Κ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΨΕΥΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΘΕΟΠΟΙΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΩΝ ΝΑ ΣΕ ΕΝ ΟΧΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΣ

Comments are closed.