ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ! 2.405 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 49 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.405, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 217.018
    (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες.

    Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 59 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.881 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας: Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 49, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.986 θάνατοι. Το 95.8% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 521 (67.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 83.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.472 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 464 (ημερήσια μεταβολή -7.39%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 417 ασθενείς.

    Hλικιακή κατανομή: Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0 έως 103 έτη).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Στήν Γερμανικά γεροκομεία ζούν οί τρόφιμοι υπό αυστηρήν απομόνωση παρόλο πού έχουν εμβολιαστει καί μέ τό πρώτο καί μέ τό δεύτερο εμβόλιο.Απαγορεύονται οί επισκέψεις από όλους καί ή εξοδος από τό ιδρυμα.Οποιος τώρα δέν πάρει χαμπάρι τί συμβαίνει μέ τόν κορωνοιό καί μέ τούς εμβολιασμούς είναι άξιος τής τύχης του.Γίνεται μία τεράστια ιατρική απάτη μέ έναν μοναδικό σκοπό.
      Τόν ολικό εμβολιασμό.Παίζουν μέ τήν υγεία μας κορώνα γράμματα.Γιά αυτό όλοι έξω στούς δρόμους
      Βγάνουμε τίς μάσκες τό σύμβολο τής σκλαβιάς καί τής καταπίεσης καί τό απουδαιώτερο παίρνουμε τού κυνήγου τούς ψευτοκομπογιαννίτες καί τόν γουρλομάτη.Δέν είναι δυνατό νά ανεχθούμε ένα νανοειδές απόβλυτο τό Μηταράκι νά μάς απειλεί.
      Γιάννης Λάκων

    2. «»» να δούμε και τους τραπέζικούς λογαριασμούς όλων αυτών των επιστημόνων και οποιουδήποτε ήταν στην πρώτη γραμμή λήψης αποφάσεων.»»» = Svizzera

    3. Θωμάς λέει:
      12 Μαρτίου, 2021 στις 5:20 μμ
      Επιτρέψτε μου να το ξαναπώ και παλι .

      Ειναι απολυτα Απαραίτητο και το πλέον Αποτελεσματικο από Νομικής πλευράς , να ζητήσουμε από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ Ε.Ο.Δ.Υ. και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο του ΟΗΕ το FOI ( FREEDOM OF INFORMATION ) , την έκθεση ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ , ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ Ή ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ του SARS-COV-2 , COVID-19 ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ

      Τη στιγμή που έχουν θανατωσει ολόκληρη τη Χωρά μας και το λαο μας με πρόσχημα έναν ΨΕΥΤΟ-ΙΟ θα πρέπει να μας ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΚΑΙ Η ΜΌΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ , ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ .

      ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ .

      ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ – ( ΚΑΙ 100% ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ) – ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΙΟ , ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΑΡΑ ΚΑΙ …… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

      ΕΠΟΜΕΝΩΣ: ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ; ΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ; … ΣΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΑΣΗ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;

      ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ .

      5

      1. Στην οικογένεια, στο σόι μου και στο φιλικό μου περιβάλλον κανένας δεν έχει νοσήσει από κορονιο, ούτε έχει πεθάνει από αυτον. Με αυτά που μας λένε η μισή Ελλάδα θα έπρεπε να έχει πεθάνει.

    4. Που ΘΑ πάει κάθε μερα 2400 κρούσματα περίπου κάποια στιγμή σύμφωΝα με τις μετρήσεις τους θα νοσήσει ολοι η Ελλάδα, κάποια στιγμή θα βγάλουν Τον σκασμό.απλα δεν θα τους βγαίνουν τα νούμερα

    5. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΖΩΗ……………..ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ

      1. Αν δεν χυθεί το αίμα των προδοτών δε παίρνουμε ξανά τη ζωή μας πισω

    6. καθάρματα γαλάζιοι ζαίοι, για ΦΥΛΑΚΉ είστε όλοι ! (αφού η θανατική ποινή έχει καταργηθεί)

    7. Οι πολίτες των άλλων χωρών βγήκαν εδώ και απαίτησαν και άνοιξαν τα πάντα,άστε το παραμύθι που πουλάνε εδώ τα ΜΜΕ,εδώ πέρα ο ηλίθιος γιδολαος περιμένει σαν την πουτανα

      1. «»»εδώ πέρα ο ηλίθιος γιδολαος περιμένει σαν την πουτανα»» 👏👏👏👏👏

    8. Υπάρχει κίνημα και κάλεσμα αύριο στις 12 σε όλες τις πλατείες της κάθε γειτονιάς.

    9. Καταλάβετε το, δεν σας βλέπει και ακούει κανείς πια πιόνια του Κουλη, πληρωμένα καθηκια!Αγώνας δρόμου που δεν τελειώνει ποτέ, τούνελ που δεν έχει ποτέ τέλος, υπομονή που έχει εξαντληθεί αφού μας έχουν κάνει καταδικους φυλακισμενους και φιμωμενους στα σπίτια μας. Εγώ απορώ πότε θα ξρσηκωθουμε ΟΛΟΙ;;;;;

    10. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ 6 ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ. ΑΝΤΕ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

    11. ΟΙ ΠΡΟΦΥΤΕς ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΡΟΔΟΙΟς ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩς ΑΝΤΙΔΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΙ 3 ΚΥΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΡΙΛΗ 3 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΝΤΕς ΒΡΕ

    12. Tι κρούσματα, σαν αυτά που καταγράφουν τα δολοφονικά νοσοκομεία;Θα εχουμε εξελίξεις με τον Αντωνιάδη, αναμείνατε στη σελίδα του στο φέισμπουκ

    13. Η ηλικία των θανοντων είναι 79 έτη.
      Σαν να λέμε 10 χρόνων παιδι έχει άλλα 80 έτη Να ζήσει…… Υπάρχει ακόμα ιός;
      Δεν έφυγε;

    14. Εορτασμό της Αναστάσεως δεν θα επιτρέψουν με τίποτα.

    15. ονόματα δεν έχει η επιτροπή λοιμωξιολόγων? επι ένα χρόνο η κυβέρνηση τους ακούει με κλειστά μάτια. και καταλήξαμε σε χειρότερο επίπεδο απο ότι είχαμε αρχίσει πριν τις προτάσεις τους. Και επίσης καλό θα ήταν μόλις τελειώσει όλο αυτό το πανυγύρι με τα ημίμετρα ακορντεόν, κλαρίνο, πείτε τα όπως θέλετε να δούμε και τους τραπέζικούς λογαριασμούς όλων αυτών των επιστημόνων και οποιουδήποτε ήταν στην πρώτη γραμμή λήψης αποφάσεων. Έτσι απο περιέργεια βρε αδερφέ λέω εγώ τώρα.

    Comments are closed.