Στήριξε το «φιλαράκι» του ο Ερντογάν! «Η δήλωση του Μπάιντεν για τον Πούτιν δεν ταιριάζει σε αρχηγό κράτους»

Κοινοποίηση:
ερντογαν

Θέση υπέρ του Πούτιν πήρε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον «πόλεμο» δηλώσεων που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ρώσου προέδρου.

Μετά την προσευχή της Παρασκευής, ο Τούρκος πρόεδρος, σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό «δολοφόνος» που απέδωσε ο Μπάιντεν στον Πούτιν, ανέφερε: «Οι δηλώσεις αυτές του Μπάιντεν δεν ταιριάζουν σε αρχηγό κράτους. Δεν είναι αποδεκτή αυτή η δήλωση που έκανε».

Αναφορικά με την απάντηση του Ρώσου προέδρου, ο οποίος ευχήθηκε «καλή υγεία» στον Μπάιντεν, ο Ερντογάν είπε: « Ο Πούτιν, από την πλευρά του, έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο, δίνοντας μια πολύ έξυπνη και κομψή απάντηση».

Αναφερόμενος στις εξελίξεις με την ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο, είπε: «Υπάρχουν εξελίξεις με την ΕΕ, η οποία παρακάμπτει τις φήμες περί κυρώσεων. Όσο για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στην οποία βρίσκονται χώρες σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, όπως η Τουρκία και στο αίτημα για τελωνειακή ένωση της ΕΕ με τη χώρα μας, αυτές θα τις αξιολογήσουμε προσεχώς».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όταν τηγανοκεφαλε τρελαρα θα πας στην κόλαση επειδή θα σου τιναξουν τα μυαλά στον αέρα οι αμερικανοί θα διαπιστώσεις πόσο λάθος θέση πήρες.

Comments are closed.