ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε ΚΟΥΤΑΒΙ που γεννήθηκε με 8 πόδια στην Αυστραλία! (φωτο)

Κοινοποίηση:
koutavi3_473_355

Ράγισε καρδιές ένα κουταβάκι που γεννήθηκε με δύο σώματα , οκτώ πόδια  ενωμένα στο στήθος και με ένα κεφάλι σε ένα απομακρυσμένο νησί του Ειρηνικού Ωκεανού.

Επιστήμονες προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στην γενετική ανωμαλία του ζώου και από τι μπορεί να προκλήθηκε.

Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδυκτύου συγκλονίζουν. Το άτυχο κουταβάκι γεννήθηκε με δυο σώματα ενωμένα στο στήθος του. Είχε οκτώ ποδαράκια και δυο ουρές.Γεννήθηκε στο νησί Τονγκα του Ειρηνικού Ωκεανού αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

kouatabi3 koutabi

Τις φωτογραφίες του σκυλιού τράβηξε ο κτηνίατρος Vukitangitau Maloni, που δεν έκρυψε ότι όλοι στο νησί έμειναν εμβρόντητοι με την εικόνα που αντίκρισαν.Ήταν το μοναδικό από τα κουτάβια που γεννήθηκαν με ανωμαλία.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε στη Daily Mail Australia.

Το κουτάβι προφανώς θανατώθηκε, δεν θα μπορούσε να επιβιώσει με τέτοια μορφολογία σώματος.

koutabi23

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: