ΑΗΔΙΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ «ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ». «ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821; ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;»

    Κοινοποίηση:
    karolos_kamilla

    Ήρθαν στην χώρα μας για να γιορτάσουν τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση οι κλέφτες του πολιτισμού μας και ο Κούλης και η συμμορία του έστρωσαν τα κόκκινα χαλιά…Δεν νρέπεστε ρε λαμόγια;

    Ποιοι είναι οι κλέφτες του πολιτισμού μας; Οι Βρετανοί…Και ο Κυριάκος, ο πρωθυπουργός μας ,υποδέχθηκε στη χώρα μας τον πρίγκιπα Κάρολο και την αιώνια ερωμένη του Καμίλα. Αυτοί που πρόδωσαν την Ελλάδα και την ιστορία της και μια ζωή βάζουν τρικλοποδιές στον ελληνικό λαό. Εμάς μας ρώτησε κανείς; ;

    Η ιστορική αυτή κλοπή καθαγίασε τον κύριο Έλγιν στους ομόσταυλούς του αποδίδοντας σ` αυτόν τον τίτλο του λόρδου, στον κλέφτη της ιστορίας ενός έθνους. Παρότι θεωρήθηκε η ενέργειά του εξαρχής κατακριτέα και μάλιστα δια λόγου και πράξεων Λόρδου Βύρωνα η μητριά χώρα ποτέ δεν ενέδωσε στις πιέσεις των όποιων κύκλων, επίσημων και μη , για οριστική επιστροφή των μαρμάρινων γλυπτών στη φυσική τους θέση και στην αγκαλιά της μητέρας χώρας, της Ελλάδας μας.

    Σε αυτά τα λαμόγια άνοιξε ο Κούλης τη χώρα να έρθουν και να γιορτάσουν μαζί μας τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας μας.

    Το πριγκιπικό ζευγάρι επισκέφτηκε την Εθνική Πινακοθήκη και θα παρακαθίσει στο επίσημο δείπνο στο προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Κάρολος θα απευθύνει ομιλία για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

    Τι θα πει ο Κάρολος στο Προεδρικό Μέγαρο

    Σύμφωνα με διεθνή εφημερίδα, ο πρίγκιπας Κάρολος αναμένεται ότι θα τονίσει ότι σήμερα, όπως και το 1821, η Ελλάδα «μπορεί να υπολογίσει στους φίλους της το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι δεσμοί μεταξύ μας είναι ισχυροί και ζωτικοί και κάνουν προφανή διαφορά στην κοινή ευημερία και ασφάλεια. Όπως και η ιστορία μας είναι στενά συνδεδεμένη, το ίδιο είναι και το μέλλον μας».

    Στο επίσημο γεύμα, ο Κάρολος και η Καμίλα αναμένεται ότι θα παρακαθίσουν στο κεντρικό τραπέζι, που θα παραθέσει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

    Αύριο, θα παρακολουθήσουν την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και θα παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση, για τα 200 χρόνια από την εξέγερση των Ελλήνων έναντι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το 1821.

    Είναι η τρίτη επίσημη επίσκεψη του Καρόλου στην Ελλάδα. Η πρώτη έγινε το 1998, ενώ μαζί με την Καμίλα πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή επίσκεψη στη χώρα το 2018.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Μια τέτοια μέρα…. γιορτάζουν για μας… χωρίς εμάς….

    2. Γιατι προσεκληθησαν οι Αγγλοι οι Γαλλοι και οι Ρωσοι; Γιατι οι τρεις αυτες δυναμεις υπεγραψαν την ελευθερια της χωρας μας.Η ιστορια δεν αλλαζει! Δεν προσεκληθησαν ο Καρολος ο Μακρον ή ο Πουτιν .Προσεκληθησαν η Αγγλια. Γαλλια και Ρωσια και πολυ σωστα,σαν ενδειξη ευγνωμοσυνης !

    3. ο σταυροχεριασμενος Κουλης απαγορευει δια ροπαλου στον ελληνικο λαο να γιορτασει τα 200 χρονια και φερνει 45 ατομα απο εξωτερικο.Ψόφος πούστη Κούλα και το κωλόσογο σου

    4. Εγω εαν καλεσω 10 φιλους για τραπεζι στο σπιτι κρατωντας το πρωτοκολλο επιτρεπεται…!!!!!!

    5. Μην βριζετε κ προσβαλλετε τον Κάρολο κ την Καμήλα… Ειναι εξαίρετοι ανθρωποι αμεμπτου ηθικής.
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ
      ΑΜΗΝ

    6. ΨΕΥΤΟΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ,ΚΑΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΟΒΑΣΙΛΕΙΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΑ ΟΠΛΑ ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ!!!

    7. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ,ΤΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΤΗ ΝΔ ΤΟ ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΤΟ ΣΚΑΙ ,

    8. Παλι καλα που φορεσε μαυρα η Μαρεβα τουλαχιστον να σεβαστει την κατασταση που εχει περιέλθει ο Ελληνας γιατι κακα τα ψεμματα οι νεοι ζουν τις οικογενειες τους οντας ανεργοι κ στηριζομενοι στις συνταξεις των 400 ευρω των ηλικιωμένων αν αρχισουν να πεθαινουν τοτε να δεις πεινα πρεπει να ξεσηκωθούμε

    9. εβλεπα ειδησεις στο σκαι το βραδυ και λεει η παρουσιαστρια πως οι ευζωνες φυλανε την δημοκρατια,δηλ η πατριδα παει περιπατο

    10. 200 χρονια απο την Επανασταση και εμεις τραπεζωνουμε, γλειφουμε και αποκαλουμε φιλους και συμμαχους – συμφωνα με την κυρια Προεδρο – τους εκπροσωπους αυτων που απο τοτε ειναι υπευθυνοι και υποκινητες ολων των δεινων της Ελλαδος….Μονο πως θα πολεμησουν στην θεση μας σε περιπτωση πολεμου δεν ακουσαμε……Πισω απο καθε αναταραχη, σφαγη, εμφυλιο, πολεμικη συγκρουση, εδαφικη απωλεια, ταπεινωση, πτωση κυβερνησεων, πολιτικη δολοφονια οι αγγλογαλορωσοι….Απο τα Ορλωφικα μεχρι το 1922 τον εμφυλιο και την τραγωδια της Κυπρου μας….Οι ιδιοι και οι ιδιοι….Τα ιδια κορακια…..Τα ιδια ορνεα…..Φιλιες, αγκαλιες, μασες, δεκαρικους λογους μπας και πουλησουμε κανενα αεροπλανο ή καμια φρεγατα και την αλλη μερα – μολις μπουν τα μπικικινια στον μπεζαχτα – που σε ειδα που σε ξερω…..Σαν τους ευρωπαιους και τους ιθαγενεις με τις χαντρες και τα καθρεφτακια….Η Ιστορια επαναλαμβανεται……Δυστυχως…..

    11. Πραγματι το προσεξα, καμια απο τις 200 σημαιες που τοποθετησαν στο Συνταγμα, δεν φερει επανω τον σταυρο!!!!!! Οι ανθρωποι ειναι λιαν επιεικως απαραδεκτοι!!!!!!!!

      1. Μην ειστε παλιομοδητες ρε το παληκαρι ειπε ολα θα τα αλλαξει και τα αλλαζει ολα …αφου φυλλο δεν κουνιεται προχωρα το προγραμμα που του εχουν δωσει να κανει……….χωρις να ανοιξει ρουθουνι….

      2. Aν τους επαιρνε,ανετα θα ναφαιρουσαν το σταυρο και απο τη σημαια καθεαυτη.Οχι μονο απο το κονταρι!!!

    12. Ρε παιδιά ,,,,,δεξιός είμαι πολιτικά ,,,,αλλά,,,,Τι Αμηχανία ήταν αυτή του Κούλη;;;;;; Ο Τσίπρα έβαλε ακουστικά μόνο όταν μίλαγε ο ρώσος στο γεύμα !!!! Δεν ανέφερε πουθενά κανεις απόψε τη λέξη ,,,,,,ΟΘΩΜΑΝΟΙ,,,,,ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!!! Ποιούς πολεμήσαμε τότε;;;; Γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ η λέξη !!!!!Τι ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ κατινιάς και ΑΙΣΧΟΥΣ είδαμε απόψε ;;;;;;;Ντροπή Όλων ,,,, και του ΚΟΥΛΗ και της συναμαρτωλης ανθελληνικής έτσι και αλλιώς αντιπολίτευσης

    13. Καλα ειναι τα λογια του Καρολου της Αγγλιας, αλλα αυτα δεν ειναι αρκετα!!!!!! Τα λογια φευγουν, τα εργα μενουν!!!!!! Αν ο Καρολος θεωρει τον εαυτο του φιλο της Ελλαδας, τοτε να πεισει την μητερα του, Βασιλισσα της Αγγλιας Ελισαβετ, να εισηγηθει στην Αγγλικη κυβερνηση να επιστρεψει τα κλεμενα απο τον λορδο Ελγιν μαρμαρα του Παρθενωνα στην χωρα στην οποια ανικουν, την Ελλαδα!!!!!! Ειναι ντροπη για την Βρετανια να κραταει προιον κλοπης, σαν κοινος κλεπταποδοχος!!!!!!!!!

    14. Προσεξε κανεις στις 200 σημαιες στο Συνταγμα,οτι καμμία δεν φερει σταυρό στην κορυφη??

    15. Δύο γιορτές έχουμε στη χώρα ο λαός γιορτάζει την επανάσταση τους τεράστιους ήρωες του έθνους και οι προδότες βλέπε μασωνικη βουλή γιορτάζουν 200 χρόνια σκλαβιά του έθνους στον σιωνισμο μετά το θάνατο του μέγιστου Καποδίστρια το χάος στη χώρα

    16. Πες μας εσυ ποιους επρεπε να καλεσουμε.Αν επρεπε καποιους να καλεσουμε ? Η αληθεια ειναι οτι μακαρι να ειχαμε την δυναμη και να μην χρειαζομασταν κανεναν τους. Ελα ομως που δεν την εχουμε ,οποτε κανουμε την αναγκη φιλοτιμο.Οι περισσοτεροι απο αυτους που γραφουν μαγκιες στο πληκτρολογιο αν γινει οτιδηποτε με τους τουρκαλαδες θα ψαχνουν τροπο να την κοπανησουν. Η Ελλαδα πρεπει να στηριζετε απο ολους τους Ελληνες ,πραγμα που δυστυχως δεν συμβαινει.

      1. Και βέβαια θα την κοπανήσουμε. Όχι θα γίνουμε τροφή για τα ψάρια για να πάρει τα πετρέλαια ο Βαρδινογιάννης αντί για τον Τούρκο Βαρδινογιάννη.
        Μόνο οι άφραγκοι και οι αμόρφωτοι θα παν στον πόλεμο να γίνουν τροφή για τα ψάρια. Με τους αλβανούς τρίτης γενιάς θα πολεμάτε πλάι πλάι ελληναράδες, δεν θα πολεμάτε ούτε με το γιο του Μητσοτάκη μαζί ούτε με το γιο του Μαρινάκη μπετόβλακες… Αυτοί θα πίνουν καφέ με κρουασάν στο Παρίσι.

      2. Δεν την έχεις γιατί πας πατρινος και πουτανας γιος

      3. Για γέλια και για κλάματα γεμίσαμε υποτακτικα σκουπίδια δεν είναι τυχαίο 200 χρόνια σιωνιστική δημοκρατία στη χώρα… Ζητώ το δημοκρατικό λόμπι

    17. Γιορταζει ο κουλης με την παρεα του
      ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!!
      Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟ
      ΑΠΟΚΟΜΕΝΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΜΕΝΟ
      ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ..
      Η ελλας θα ειναι ελευθερη ζωνη
      Η ελευθερη ζωνη φιλοι μου δεν εχει ΑΟΖ
      Συνεπως οπως καταλαβατε δεν εχουμε τιποτα μα τιποτα
      Καληνυχτα σε ολους

    18. ΡΡΡε τι ρεζιλικια ειναι αυτα Γιορταζουν κατι που αφορα αποκλιστικα εμας χωρις εμας Τρωνε και πινουν και ΕΛΛΗΝΕΣπεθαινουν στα νοσοκομεια απο ελειψη περιθαλψης Σκορπανε λεφτα και δεν τα δινουν να κανουν νοσοκομεια Ντροπη σας ρε ολοι σας για μια χαβουζα εισαστε να σας χωσουν και απο πανω το κ@λοχαρτο με το μενου που μπουζουριασατε ξεφτιλες ου να χαθειτε δεν καταλαβαινετε ουτε τι τραγωδια ζουμε Κουφαρια ουτε σεβεστε τιποτ α αξιολυπητα ανθρωπομορφα ανυπαρκτα κορονοερπετωειδη

    19. Όσοι βασιλιάδες δεν προσκύνησαν τους οβριους τους έφαγε η μαρμάγκα,οι υπόλοιποι δίνουν αναφορά ακόμα και όταν πάνε για κατούρημα.
      Για αυτό την έκανε με ελαφρά η Μέγκαν η Δούκισσα του Σασσεξ.

    20. Πρεπει να κρατησουμε ομηρο τον Καρολο & τη Γκαμηλα του μεχρι να ερθουν Αγγλοι τουριστες στην Ελλαδα
      ΚΟΥΛΗ ΑΚΟΥΣ?

    21. Ζήτω η Νέα Δημικρατία ζήτω η Ελλάδα μας.
      Οι υψηλοί προσκεκλημένοι αποδεικνύουν το κύρος του πρωθυπουργού μας.

    22. κανονικα επρεπε να ρθει η Ελισαβετ που εχει ζησει και τα πραγματικα γεγονοτα !!

    23. Ρε εχετε καταλαβρι τι εχετε κανει; Εχετε απαγορευσει σε καποιον να βαφτισει το παιδι του(εκτος αν ειναι ο γεωργιαδης για να παρει αδεια απο τον χαρδαλια). Εχετε απαγορευσει σε πρωτο ξαδελφο να παει στην κηδεια του πρωτου ξαδελφου του. Εχετε κλεισει τα σχολεια και τις δουλειες για τον κορονοιο. Και κανετε επισημο γευμα με σεφ τον λαζαρου με 40 καλεσμενους και με πιατα που προκαλουν τον μεσο ελληνα που τον εχετε εξαθλιωσει! Ρε λιγο φιλοτιμο αν ειχατε θα ειχατε παραιτηθει, οχι να χλαπακιασετε κιολας με σεφ που φερατε για να σας φτιαξει και ειδικα μενου. Ου να μου χαθειτε. Ελπιζω αυριο να ειμαστε 1.000.000 κοσμος στο συνταγμα για να σας βγει ξινο το μενου που θα χλαπακιασετε με τον λαο να πειναει.

    24. Βγήκαν τα καπρόσκυλα του τουρκόφιλου Τραμπ, να κράξουν τον φιλέλληνα Κάρολο (του οποίου ο παππούς ήταν Έλληνας). Ρωτήστε στο Άγιο Όρος, τους μοναχούς για τον διάδοχο να σας πουν, αγράμματοι. Καλέσαμε για τους εορτασμούς τον Πούτιν, τον Μακρόν και τον Κάρολο, από τις τρεις χώρες που μας βοήθησαν στο Ναυαρίνο. Ήρθε όποιος μπορούσε και ήθελε. Έπρεπε να μας αφήσει ο Τσώρτσιλ να χάσουμε από τα κουμούνια στον εμφύλιο Να είναι η Ελλάδα μέχρι τον Όλυμπο με σοβιέτα και γ.γ. τον Βελουχιώτη για να στρώσετε. Να μεγαλώσετε με μπομπότα και κορόμηλα όπως οι Αλβανοί και σίγουρα τότε θα είχατε σταματήσει την κλάψα και την γκρίνια, εκτιμώντας όσα έχετε.

    25. Πριβέ εορτασμός ,πριβέ παρέλαση,πριβέ φαγοπότι,
      πριβέ καναλα,όλα για την αφεντομουτσουναρα τους…..
      Λες κι η χώρα ανήκει μόνο σ’ αυτούς…..
      Θα μπορούσαν τουλάχιστον να πουν ότι με το που θα το επιτρέψουν οι συνθήκες ο εορτασμός θα γίνει ανοικτός για όλους.

    26. Αυτές οι δοσιλογικές φάτσες είναι που θα ξαναφυλάκιζαν τον Κολοκοτρώνη και θα ξαναπολεμούσαν με λύσσα τους απλούς οπλαρχηγούς της Πελοποννήσου για να στρογγυλοκάτσουν στην εξουσία.
      Μην ξεχνάτε ότι τα πολιτικά ρεμάλια μετά την επανάσταση το πρώτο πράμα που έκαναν ήταν να πάρουν δάνειο και να επιβάλουν μνημόνιο στον κοσμάκη της υπαίθρου με αποτέλεσμα οι Έλληνες να πληρώνουν μεγαλύτερους φόρους απ΄αυτούς της Τουρκοκρατίας και να χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο.
      Αλλά κατά τα άλλα όλοι μονιασμένοι. Μονιασμένοι με αστακούς οι μεν σε κρύα σπίτια μες στη φτώχεια και τη γυφτιά οι υπόλοιποι…

      1. Σύμφωνα με τον ιστορικό Βασίλη Παναγιωτόπουλο, υπάρχουν έγγραφα του Υπουργείου των Εσωτερικών στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, υπογεγραμμένα από τον Κωλέττη τα οποία φέρουν τεκτονικά σύμβολα. Ο ίδιος ερευνητής εικάζει πως ο Κωλέττης ήταν τέκτονας προεπαναστατικά και ίσως είχε μυηθεί στα Ιωάννινα ή στην Ιταλία.[14] Η κατοπινή μύησή του στη Φιλική Εταιρεία ήταν μια φυσιολογική ακολουθία της τεκτονικής του ιδιότητας.[15]

    27. Οι ξένοι κ οι ανθελληνες θα γιορτάσουν την απελευθέρωση της Ελλάδας που έγινε με το αίμα των απλών Ελλήνων κ οι σημερινοί νεοέλληνες κλεισμένοι μεσα κ μουγκα.

    28. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Μητσοτάκη θα μείνεις στην ιστορία σαν τον μεγαλυτερο προδότη μαζί με τον τσιπρα οι κατάρες όλων των Ελλήνων θα ακολουθούν εσάς και τα παιδιά σας

    29. ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΘ ΑΠ` ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ.

    30. η ντροπή των εορτασμών είναι η γιάννα ξεφτιλοπούλου και η κατερίνα κουμουνιστοπούλου. Γενικώς η φιέστα του πούλου. Κρίμα

    31. Μαζεύτηκαν τα μασονακια να γιορτάσουν. Ου να χαθούν.

      1. Σύμφωνα με τον ιστορικό Βασίλη Παναγιωτόπουλο, υπάρχουν έγγραφα του Υπουργείου των Εσωτερικών στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, υπογεγραμμένα από τον Κωλέττη τα οποία φέρουν τεκτονικά σύμβολα. Ο ίδιος ερευνητής εικάζει πως ο Κωλέττης ήταν τέκτονας προεπαναστατικά και ίσως είχε μυηθεί στα Ιωάννινα ή στην Ιταλία.[14] Η κατοπινή μύησή του στη Φιλική Εταιρεία ήταν μια φυσιολογική ακολουθία της τεκτονικής του ιδιότητας.[15]

    32. Ο Ελγιν μας εκλεψε τα μαρμαρα…και ο γκαντεμοσαυρος λεει οτι μας βοηθησε…
      Ουστ ρε κοπριτες!

    33. Η Μαρεβα γιατί δεν έβαλε τα χθεσινά ρούχα με το καπέλο….;;;;;;

      1. Εβαλε τα μαυρα η Πολωνοεβραια γραια…. βιαζεται να γινει χηρα αντε με το καλο να συμβει να παρουμε καμμια χαρα…..

    34. Πριν μας κουνήσει μαντήλι ο Εγγλέζος να του δώσουμε τη Χρυσή Λάρνακα του Φιλίππου προς φύλαξη.

    35. Όλα τα βρωμόσκυλα συνωστισμένα για να μασαμπουκώσουν. Τους γαλαζοκόπρανους δεν τους πιάνει ο κορωνοϊός; Αλλά άμα είναι για γαρίδες, χριστόψαρα και αποσπερίτηδες που τους ετοίμασε ο κομματοσκυλο-σεφ Λαζάρου που έχει το βοθρούλκο στον Πειραιά που με το που κάθεσαι πληρώνει 100 ευρώ το άτομο τότε δεν τρέχει τίποτα. Οι ραγιάδες μέχρι το μάρκετ για φακές…

    36. Όλο αυτό το σόου της μάσας που στήσανε απαγορεύεται με βάση τα μέτρα τους και τους νόμους τους για να μην εξαπλωθεί ο ιός. Για άλλη μία φορά εμπαίζουν το κόσμο.

    Comments are closed.