Δεν μπορεί να κρυφτεί ο ναζί γερμαναράς!
Ευθεία επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Μάρτιν Σουλτς μιλώντας σε εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης.
«Έλληνες όπως ο κ. Βαρουφάκης μου σπάνε τα νεύρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου!
«Οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις απέτυχαν. Εμείς έχουμε κάνει αρκετές κινήσεις. Τώρα, είναι η Ελλάδα υποχρεωμένη να αναλάβει τις ευθύνες της» πρόσθεσε ο Σουλτς
Βρε δεν πας στο διάολο…!
Όσο σου σπάει εσένα τα νεύρα ο «Γιάνης μας»… τόσο πιο πολύ θα ανεβαίνει η δημοτικότητα τους στο εσωτερικό της χώρας!
Μα το πρόβλημα δεν είναι ο Σούλτς βρε μοσχάρι δημοσιογράφε αλλά ο Μπαρουφάκης !
Αυτός εκλέξαμε για αρχηγό στα οικονομικά !
Το νούμερο ένα κριτήριο των οικονομικών είναι η ανεργία, τι έχει κάνει ο Μπαρουφάκης για αυτό ;
Εδώ στην Θεσσαλονίκη είναι έτοιμο το εργοστάσια της ΝΑΜΚΟ για να βγάλει τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΝΥ και 5 μήνες η κυβέρνηση ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ δεν μπορεί να δώσει μια έγκριση τύπου !
Μπορεί να δώσει απλά είναι πουλημένοι προδότες και αυτοί !
Τολμάει να έρθει στην Ελλάδα αυτός ο μπάσταρδος, χωρίς σωματοφύλακες, να δεί πόσο σπάει τα δικά μας νεύρα; Θα τον κρεμούσαμε ευχαρίστως απο τα αρχίδια του αν είχε. Κανένας λαός, ούτε οι Ιρλανδοί, ούτε οι Πορτογάλοι ούτε κανείς δεν έχει υποστεί τέτοια εξαθλίωση και τέτοια λιτότητα όπως οι Έλληνες και αν είχαν ίχνος ανθρωπιάς αυτά τα σάπια δίποδα τουλάχιστον θα το βούλωναν λίγο παραπάνω στις δηλώσεις τους. Άξεστοι και άπληστοι που αναφέρονται στους Έλληνες λες και είναι οι σκλάβοι τους. Καλύτερα νεκροί παρά σκλάβοι.