ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: «Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ – ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ (ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ)»

Κοινοποίηση:
kke2

Τρεις φωτογραφίες ντοκουμέντο έλαβε το Μακελειό, από αναγνώστη του. Φωτογραφίες που θυμίζουν τις θηριωδίες που έκανε η Οργάνωση Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών, γνωστότερη εκ των αρχικών της και ως Ο.Π.Λ.Α.

Ο αναγνώστης γράφει: «Έτσι για να θυμούνται και να μαθαίνουν οι νέοι. Όσο υπάρχουν σφυροδρέπανα και φονιάδες αριστεροί στην Ελλάδα κράτα γερά Σοβιετία. Είμαστε η μόνη χώρα που την ιστορία την γράφουν οι ηττημένοι (οι αριστεροί)»

Στη συνέχεια του e-mail που λάβαμε ο αναγνώστης μας παραθέτει τις παρακάτω φωτογραφίες μαζί με το κείμενο:

«Αναγνώριση εκταφέντων θυμάτων των κομμουνιστών σε μαζικό τάφο στο Αιγάλεω, μετά τα Δεκεμβριανά του 1944»

kke1

«Ο Αστυνόμος Α’ του Β’ τμήματος Πλάκας Γεώργιος Μακροθύμιος, δολοφονήθηκε από την ΟΠΛΑ (Οργάνωση Περιφρούρησης Λαϊκού Αγώνα) με απόφαση «λαϊκού δικαστηρίου». Συνελήφθη στις 4 Δεκεμβρίου 1944, και επί ένα 24ωρο εβασανίσθη καθώς του κόψανε την μύτη και την γλώσσα, και τον τύφλωσαν με πυρακτωμένα καρφιά. Του ξερίζωσαν την καρδιά, του κομμάτιασαν τα γεννητικά όργανα, και του πριόνισαν το λαιμό με κονσερβοκούτι. Στην θέση της ξεριζωμένης καρδιάς του έβαλαν τα δύο από τα σειρήτια του βαθμού του»

 

kke2

ΚΚΕ 2013 ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ

kke3

«Το ΚΚΕ και η οργάνωση νεολαίας της ΚΝΕ διοργανώνει τακτικές συναντήσεις, εξορμήσεις  και κατασκηνώσεις στη Λυκόρραχη (Κεφαλοχώρι) της Κόνιτσας. Το 2006 το ΚΚΕ έστησε ένα μνημείο προσβολή για την δημοκρατία που εξυμνεί τους μαχητές του λεγόμενου «Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» (ΔΣΕ), και είναι ο τελικός προορισμός για τα παιδιά που συμμετέχουν άθελα τους στο πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ 27/12/2013 at 10:13 pm Reply
    ==========================================================
    Μ@Λ@ΚΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ;;;ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΕΣΥ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΑΦΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΕΣΥ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚ@ΤΑ.

  2. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    » Έτσι άνοιξαν οι φύλακες σ’ όλη την Ελλάδα και όλα τα καθάρματα και οι εγκληματίες που βγήκαν απ’ αυτές, εντάχθηκαν στα αστυνομικά τμήματα και στην Εθνοφυλακή. Αφέθηκαν εγκληματιές αρχηγοί γνωστότατοι για τη δράση τους, όπως οι:

    1) Πιπιλιάγκας, νομάρχης Τρικάλων επί κατοχής, ντυμένος τη γερμανική στολή, καθοδηγητής των ταγμάτων ασφαλείας (ΕΑΣΑΛ) Θεσσαλίας, αποχωρήσας μετά των γερμανικών στρατευμάτων από τα Τρίκαλα. Πιάστηκε σε μάχη παρά του Ε.Λ.Α.Σ. στην περιοχή της Μακεδονίας. Ο μεγαλοδοσίλογος αυτός παραδόθηκε με δικογραφία – όπως και όλοι οι πράκτορες των κατακτητών – στις αρχές που προήλθαν από τη συμφωνία της Βάρκιζας και αφέθηκε ελεύθερος. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι τον Πιπιλιάγκα, το δικαστήριο που τον «δίκασε» τον απάλλαξε «λόγω βλακείας», δικαιολογία με την οποία απαλλάχθηκαν σχεδόν στο σύνολο τους όλα τα στελέχη των ταγμάτων ασφαλείας. Σήμερα ο Πιπιλιάγκας είναι βουλευτής!

    2) Τσαντούλας, αρχηγός ενόπλου εκτελεστικού τμήματος στη Γερμανική κατοχή (Τρίκαλα). Για τα πολλά του εγκλήματα εις βάρος του αγωνιζόμενου επί κατοχής λαού, καταδικάστηκε τρεις φορές ερήμην σε θάνατο. Αυτός αμέσως μετά τη Βάρκιζα εμφανίστηκε σαν αρχηγός εξοπλισμένης συμμορίας στην περιοχή Τρικάλων και σε συνεργασία με τα όργανα της χωροφυλακής, δολοφόνησε πολλούς δημοκρατικούς πολίτες, βίασε γυναίκες, άρπαξε περιουσίες κτλ.

    3) Νικολής, οργανωτής και καθοδηγητής των ταγμάτων ασφαλείας (ΕΑΣΑΔ) στη Θεσσαλία. Όχι μόνο δε διώχθηκε, αλλά σήμερα υπηρετεί σαν καθηγητής στο Ι Γυμνάσιο Μουζακίου.

    4) Μπόκαρης, διευθυντής Λυκείου στη Λάρισα. Επί κατοχής ήταν οργανωτής και καθοδηγητής των ταγμάτων ασφαλείας στη Λάρισα. Καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο και σήμερα γυρίζει ελεύθερος στην Αθήνα.

    5) Καραγιώργος, δάσκαλος, διοικητής λόχου των ταγμάτων ασφαλείας στη Λάρισα. Αμέσως μετά τη Βάρκιζα εμφανίστηκε με εξοπλισμένη συμμορία στην ίδια περιοχή. Για τα εγκλήματα του καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο. Σήμερα βρίσκεται ελεύθερος, είναι αρχηγός μοναρχοφασιστικής συμμορίας και συνεργάζεται επίσημα με τα κρατικά όργανα.

    6) Κώστας Παπαδόπουλος, έφεδρος ανθυπολοχαγός από το Κιλκίς, που στην κατοχή οργάνωσε στρατιωτικά τμήματα σύμφωνα με το υπόδειγμα του συντα /ματάρχη Πούλου, που ακολούθησε τους Γερμανούς με τους 250 άνδρες του ντυμένους γερμανικά στην υποχώρηση τους. Ο Κώστας Παπαδόπουλος με τα ίδια του τα χέρια και την ομάδα εκτελεστών που είχε μαζί του, έσφαξε στην περιφέρεια Κιλκίς πάνω από 500 πατριώτες, σε επιδρομές που έκανε στα χωριά μαζί με Γερμανούς και Βούλγαρους. Έκαψε ολόκληρα χωριά, ατίμασε και πλιατσικολόγησε με τους εγκληματίες του ολόκληρη την περιφέρεια. Ο Παπαδόπουλος αυτός, για πολύ καιρό μετά τη Βάρκιζα, χρησιμοποιήθηκε στο Γραφείο Πληροφοριών της Στρατιωτικής Διοικήσεως Μακεδονίας σαν αξιωματικός πληροφοριών. Σήμερα είναι «λαοπρόβλητος» βουλευτής.

    7) Παπάς, πρώην χωροφύλακας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και πρώτος βοηθός του τρομοκράτη του λαού της Θεσσαλονίκης Δάγκουλα. Ο Παπάς αυτός, στο δρόμο σκότωνε στην κατοχή όποιον ήθελε και σε 84 φτάνουν τα θύματα που εκτέλεσε με τα ίδια του τα χεριά, χωριστά απ’ τις εκατοντάδες θύματα του αρχηγού του, Δάγκουλα.

    8) Μιχάλ-Λγάς (Μιχαήλ Παπαδόπουλος) και Κολλάρας, σφαγείς του λάου της περιφερείας Κοζάνης-Γρεβενών. Στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις της Πίνδου που έγιναν από τους Γερμανούς το 1944, αυτοί οι εγκληματίες μαζί με τους Γερμανούς, έκαψαν ζωντανούς στο χωριό Κηπουριό Γρεβενών, 17 γυναικόπαιδα, στο χωριό Κοσμάτι Γρεβενών εκτέλεσαν 29 πατριώτες, στο Ξερολίβαδο Βερμίου 280 γυναικόπαιδα, στο χωριό Κλε ισοΰρα 350 γυναικόπαιδα κτλ. Πλιατσικολΰγησαν απ’ όλα τους τα υπάρχοντα ολόκληρα χωριά.

    9) Καπετάν Γιώργης, υπαρχηγός του Κισά-Μπατζάκ (Κυριάκου Παπαδόπουλου), που κατάσφαξε το λαό της περιφερείας Κατερίνης. Όλοι αυτοί στην κατοχή πολέμησαν μαζί με τους Γερμανούς το λαό μας και τη συμμαχική υπόθεση και σαν αρχηγοί του «Ελληνικού» Γερμανικού στρατού, πήγαν στη Γερμανία για επίσκεψη στον Φύρερ τους, Χίτλερ. Οι φωτογραφίες τους κοσμούν τις σελίδες των γερμανικών περιοδικών της εποχής.

    10) Βρετάκος, διοικητής των ταγμάτων ασφαλείας στην Πελοπόννησο υπό του Παπαδόγκωνα. Τα θύματα του στην κατοχή ανέρχονται σε 7.000. Σήμερα είναι βουλευτής!

    11) Λιαράκος, στέλεχος των ταγμάτων ασφαλείας Πελοποννήσου στην περίοδο της κατοχής. Σήμερα υπηρετεί στο στρατό με το βαθμό του λοχαγού και διέπραξε σωρεία από καινούρια εγκλήματα σε βάρος του λαού της περιοχής Κισσάβου. (Με τα ίδια του τα χέρια εξετέλεσε τους πολίτες Κ. Κέρκυρα, Κ. Ναοίκα και Ν. Τσαλαντά του χωριού Ανατολή, υποβάλλοντας τους σε φρικτά βασανιστήρια).

    12) Μπουντουβάκης, Νερατζής, Παπούλιας, συνεργάτες των Γερμανών, οργανωτές ταγμάτων ασφαλείας, που σε εκατοντάδες ανέρχονται τα θύματα τους στην περιοχή της Νιγρίτας.

    13) Βόιδαρος, στην Ήπειρο.

    Όλοι αυτοί, από την πρώτη στιγμή αφέθηκαν ελεύθεροι και άρχισαν τη δράση τους όπως και πριν, αυτή τη φορά με την προστασία των Αγγλων και της δοσίλογης αστυνομίας.

    Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του αρχιδολοφόνου Κολλάρα, υπαρχηγού του Μιχάλ-Αγά που έδρασε στην περιοχή Καιλαρίων Κοζάνης. Ο Κολλάρας αυτός πολλές φορές εθεάθηκε να γυρίζει με αυτοκίνητο τζιπ (το 1945 μετά τη Βάρκιζα) μαζί με τον Αγγλο λοχαγό «Έβανς, που ήταν αντιπρόσωπος της αγγλικής αποστολής κοντά στους αντάρτες του Ε.Λ.Α.Σ., στην περιοχή του όρους Βίτσι. Ο Κολλάρας αυτός, δυο μέθοδες χρησιμοποιούσε για να δολοφονεί τους αγωνιστές που πέφταν στα χέρια του στην περίοδο της γερμανικής κατοχής: α) τους έσφαζε με τη δίκοπη λάμα του, λέγοντας στο θύμα του: «Μη φοβάσαι, δε θα πονέσεις καθόλου. Το μαχαίρι μου κόβει σαν ξυράφι. Κανένας δεν είπε λέξη ούτε έβγαλε αχ…κτλ», β) Με καρφιά καρφωμένα στην άκρη μιας σανίδας, χτυπούσε το θύμα του στο κεφάλι ώσπου να ξεψυχήσει.

    Μερικές εκατοντάδες από τέτοια φασιστικά κτήνη, πλαισιωμένα με άλλους εγκληματίες καθάρματα, συνέχισαν μετά τη Βάρκιζα το όργιο των δολοφονιών των λαϊκών αγωνιστών, σαν όργανα του μοναρχοφασισμοΰ με την ανοχή και καθοδήγηση των Άγγλων. Διατήρησαν ένοπλες τις συμμορίες τους σ’ όλο το διάστημα μετά τη Βάρκιζα. Οι ανακριτικές αρχές υστέρα απ’ την πίεση του λαού και. των οργανώσεων του, αναγκάστηκαν να βγάλουν εντάλματα. Κανένας όμως δεν πιάστηκε απ’ την αστυνομία, παρόλο που πολλές φορές υποδείχτηκαν σε αστυνομικά όργανα, σε ποια ξενοδοχεία μένουν, σε ποια σπίτια κάθονται ή όταν πήγαιναν επιδρομές στα χωριά. Ένα μήνα μετά τη Βάρκιζα, ο ταγματασφαλίτης Παπούλιας, δολοφόνησε μέρα μεσημέρι στην αγορά Νιγρίτας, 5 πολίτες, χωρίς να ενοχληθεί και μπρος στα μάτια της δοσίλογης αστυνομίας. Η δολοφονία έγινε χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για να τρομοκρατηθεί ο λαός της Νιγρίτας που είναι δημοκρατικός στην παμψηφία του.

    Όλοι αυτοί μαζί με την αστυνομία ξεφάντωσαν στα δυο χρόνια μετά τη Βάρκιζα. Ποτέ δε διέλυσαν τις συμμορίες τους, που έδρασαν συστηματικά για την εξόντωση του λάου. Και σήμερα πια, επίσημα, καθοδηγούν τις συμμορίες που εξοπλίστηκαν με όλα τα μέσα, ντύθηκαν τη στολή του χωροφύλακα και τροφοδοτούνται από τον εφοδιασμό του στρατού που τον παραχωρούν οι Άγγλοι……»

    πηγη: ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ… ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ Τ Α.Ρ.Χ.Ι.Δ.Ι.Α….

  3. Ο ένας ο παππούς μου ήταν κομμουνιστής και ο άλλος ο παππούς μου ήταν βασιλικός-δηλαδή, φασίστας για κάποιους. Και οι δύο πολέμησαν ως σύμμαχοι και μετά ως αντίπαλοι. Η σύμφωνη γνώμη και ευχή τους αρκετά χρόνια μετά τους πολέμους και πρωτού αφήσουν το μάταιο τούτο κόσμο ήταν: Ποτέ ξανά πόλεμος – ποτέ ξανά εμφύλιος με πρόσχημα ιδεολογικές διαφορές. Στον πόλεμο δεν υπάρχει νικητής, παρά μόνο χαμένος.
    -Κυκλοφορεί εδώ και χρόνια η γνωστή δυσάρεστη ατάκα: Οι δολοφόνοι κομμουνιστές με τα κονσερβοκούτια. Κανείς όμως, δεν έχει μπει στη δυσάρεστη θέση να αναρωτηθεί για ποιο λόγο χρησιμοποίησαν κονσερβοκούτια οι κομμουνιστές; Ήταν πράγματι τόσο στιγνοί εγκληματίες ή κάτι άλλο συνέβη που τους ώθησε σε αυτήν την τακτική;
    Όποιος δεν διακατέχεται από ιδεολογικό φανατισμό και είναι αμερόληπτος με οποιαδήποτε πλευρά μπορεί να βρει την απάντηση στη »ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ
    -ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ: Ο παππούς μου ο κομμουνιστής ήταν απ’ την Μ.ΑΣΙΑ και επέζησε του ολοκαυτώματος. Στην Μικρασιατική καταστροφή ήταν 8 ετών. Αυτό που στιγμάτησε όλη τη ζωή του μέχρι να πεθάνει το 1983 και το οποίο του άφησε μια γκρίζα τούφα στα μαλλιά από τότε, απ’τον υπέρτατο φόβο κι αγωνία που βίωσε ήταν ότι: θυμόταν τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ που έπιαναν τα μωρά και τα μικρά παιδιά τα οποία πετούσαν στον αέρα και πρωτού πέσουν στο έδαφος τα κάρφωναν με τα σπαθιά τους και τα μαχαίρια τους γελώντας με καύχημα και άλλωτε με μίσος. Αυτό το γεγονός δεν το αναφέρει κανένα βιβλίο ή σύγγραμμα για την μικρασιατική καταστροφή όσο αντικειμενικό κι αν είναι.

  4. καλα του κανανε του κολομπατσου
    ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ καθικια ματατζιδες

  5. ΠΡΕΚΕΖΕΣ ΚΩΣΤΑΣ
    ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

  6. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ(ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ)Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΔΟΞΑ
    ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΟ SWAN ΤΟΝ ΑΓΓΛΩΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΛΑΡΡΥΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ – ΤΩΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΩΝ
    ΤΙΜΗ & ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΡΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΣΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΚΚΕ – ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΖΗΤΩ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ – ΖΗΤΩ Ο ΛΕΝΙΝ – ΣΤΑΛΙΝ
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ

  7. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΟΤΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΧΙΛΕΡ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΗΓΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.

  8. ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς γιατί στην Ελλάδα απο την εποχή του Λεωνίδα έως την εποχή του Αρη τους προδότες τους πετάμε στην πηγάδα

  9. EΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ !! ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΛΛΗ , ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ??? Η’ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ???? ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ !! ( ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ) ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ??

  10. ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    1. …συμφωνώ εν μέρει για τη ρήση του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αλλά τι καλό έκανε και αυτός και οι απόγονοί του για την Ελλάδα?? ΤΙΠΟΤΕ…

  11. Ο Λαός ξεχνά τι σημαίνει αριστερά…..

  12. αυτο το κομμμα γιατι ειναι νομιμο??γιατι δεν εχουν παει φυλακη για τα εγκληματα που εχουν διαπραξει?

  13. ρε μακες προσεχετε λιγο με τις φωτογραφιες.βλεπουν και γυναικες και παιδια

  14. πολυ καλο υλικο αλλα φιλε μου ζεις και ζω σε μια χωρα που κουμαντο κανουν οι αριστεροι (απο τα σχολεια μεχρι και την tv).αυτες οι αληθειες θα βγουνε στον κοσμο οταν ερθει η χ.α στην εξουσια

  15. Η αληθεια είναι πως φρικτα εγκλήματα εγιναν και από τις δυο πλευρες με θύματα 99% αθώους Ελληνες πολίτες…Η μεγάλη αλήθεια είανι πως σε αντίθεση με τις ηγεσίες των παλαι ποτε κομμουνιστικών κρατών,που ειχαν πατριωτική πολιτική και υπερασπίζονταν τα εθνικα τους συμφέροντα η ελληνική κομμουνιστική ηγεσία μισούσε ανέκαθεν οτιδηποτε ελληνικό και εθνικοπατριωτικό ακολουθώντας πιστα τις διαταγες των Εβραιοσιωνιστών »διευθυντών» της απο το εξωτερικό… Από την αλλη πλευρα να αναγνωρίσουμε και τα μεγαλειώδη λάθη της Ελληνικής δεξιάς που προκειμενου να εξυπηρετησει ,δουλεπρεπώς τους Αγγλους και μετεπειτα Αμερικανους »αφέντες» της, ουδέποτε εξυπηρετησε τα ελληνικά εθνικα συμφέροντα και προκάλεσε εθνικες συμφορες με την πολιτικη της…

  16. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ

    1. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

  17. Τα βλεπεις Χιο αυτα; Ή μηπως ειναι η πρωτη φορα που τα ακους;Οι αριστεροι κυβερνανε αυτη τη χωρα απο το 74 και μετα, παρτο αποφαση.Οτι ζηταει η αριστερα η κυβερνηση(οποια κι αν ειναι) της κανει τα χατηρια, γιατι αραγε; Για αναρωτησου ρε εξυπνε δημοσιογραφε…

Comments are closed.