Σε εξέλιξη κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα, Merkel, Hollande, Juncker πριν τη Σύνοδο – Ύστατη προσπάθεια για συμφωνία ενόψει Eurogroup

Κοινοποίηση:
sunodos

Η συνάντηση ζητήθηκε από την ελληνική πλευρά

Έκτακτη συνάντηση έχει αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη Γερμανίδα καγκελάριο A. Merkel, τον Γάλλο πρόεδρο F. Hollande και τον πρόεδρο της Κομισιόν, J. C. Juncker, στο περιθώριο της δεύτερης ημέρας της Συνόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.bankingnews.gr  η συνάντηση, η οποία πραγματοποιείται στα γραφεία της γερμανικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ε.Ε., οριστικοποιήθηκε χτες το βράδυ, ενώ ζητήθηκε από την ελληνική πλευρά.
Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει βασίσει αρκετές ελπίδες για τη γεφύρωση του χάσματος στη συνάντηση.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Σάββατο (27/6), θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα, όπου και θα γίνει η ύστατη προσπάθεια να βρεθεί κοινός τόπος μιας συμφωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: