Της έκοψαν Κλήση επειδή πέρασε πεζή με Κόκκινο !

Κοινοποίηση:
troxaia

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Σαλαμίνα το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, όταν μια γυναίκα 73 ετών επιχείρησε να διασχίσει πεζή τη λεωφόρο Σαλαμίνος.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ηλικιωμένη, διέσχισε τη λεωφόρο χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι ο φωτεινός σηματοδότης ήταν κόκκινος για τους πεζούς, και εκείνη την ώρα είχε την ατυχία να γίνει αντιληπτή από τροχονόμο της τοπικής διεύθυνσης Σαλαμίνας. Ο τροχονόμος, τηρώντας το νόμο κατά γράμμα και με υπερβάλλοντα ζήλο, επέβαλε πρόστιμο στην ηλικιωμένη, ύψους 40 ευρώ.

Η 73χρονη προσπάθησε να εξηγήσει σε όλους τους τόνους στον αστυνομικό της Τροχαίας, ότι λόγω της οικονομικής της κατάστασης, είναι αδύνατον να πληρώσει το πρόστιμο. Ο τροχονόμος ωστόσο ήταν ανένδοτος.

Το περιστατικό καταγγέλλει και η δημοτική αρχή Σαλαμίνας, η οποία έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Καταγγέλλουμε αυτή τη συμπεριφορά της Τροχαίας Σαλαμίνας, η οποία σε τέτοιους δύσκολους καιρούς για τη χώρα και τους πολίτες αποφασίζει να τηρήσει επιλεκτικά το γράμμα του νόμου, ισορροπώντας άτσαλα ανάμεσα στην νομιμότητα και στην κατάχρηση εξουσίας.

Με λύπη και αγανάκτηση πρόσφατα διαπιστώσαμε για ακόμα μία φορά την πλήρη αναλγησία και την παντελή έλλειψη ανθρώπινης αντιμετώπισης από τη Διεύθυνση Τροχαίας Σαλαμίνας η οποία από Αρχή που υπηρετεί τον πολίτη σταδιακά μεταβάλλεται σε στυγνό κυνηγό κεφαλών.»

pezi-klisi

http://perifereianews.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε καταγγελία; Πολύ σωστά έκανε η τροχαία. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στους οδηγούς όταν δεν σταματούν στις διαβάσεις πεζών.

  2. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.. ΟΛΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΣΤΑ 5 ΒΗΜΑΤΑ Η ΔΙΑΒΑΣΗ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…

Comments are closed.