Το ξεστόμισε ο Γεραπετρίτης: «Ανοιχτό να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού και στην εστίαση»

Κοινοποίηση:
w26-140631w21122009w1318374621982566

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι “η πρώτη φάση των υποχρεωτικών εμβολιασμών περιελάμβανε τους υγειονομικούς, τους εργαζόμενους σε δομές φροντίδας ηλικιωμένων και σε δομές φροντίδας ατόμων με αναπηρία. Εφόσον, υπάρξει δεύτερη φάση και το ενδεχόμενο αυτό παραμένει ανοιχτό, είναι δυναμικό και αξιολογείται με βάση τα εκάστοτε δεδομένα, αυτό θα περιλαμβάνει κρίσιμες υποδομές ή χώρους στους οποίους μπορεί να υπάρξει υπερμετάδοση”.

“Για κάθε περίπτωση θα υπάρχει διαφορετική προσέγγιση, διότι δεν είναι εύκολη η αναπλήρωση για παράδειγμα στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου το αναγκαίο προσωπικό θα πρέπει να βρίσκεται διαρκώς στις επάλξεις” πρόσθεσε.

“Άρα θα υπάρξει μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση όταν και αν αποφασιστεί να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός” διευκρίνισε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Γεραπετρίτη Επίσης είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι προσεχώς θα πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ!!!!

  2. εσυ γεραπετριτη το εχεις κανει;;;;; …..και ολοι σαν εσας;;;; καθικια του κερατα

  3. ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ,,,ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ,,,,,ΡΕΕΕΕ ΑΝΤΕ ΓΑ@@@ΘΗΤΕ,,,,ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

  4. ρεεεεεε ουυυυυσσσστττ
    θανατος αν τολμησετε κοπροσκυλα εμεις πρατουμε το ο τολμών νικα δεν φοβομαστε καθικια του κερατα
    ουυυυυσσσσττττ ρεεεε

Comments are closed.