Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα αλλά τα νούμερα τους εκθέτουν! Αρκουμανέας: «Η πανδημία βρίσκεται σε ύφεση όμως έχουμε μπροστά μας τον χειμώνα»

Κοινοποίηση:
αρκουμανεας

Ότι η πανδημία βρίσκεται σε ύφεση είπε μιλώντας σήμερα στον Σκάι, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας λέγοντας ωστόσο ότι ο χειμώνας είναι μπροστά μας.

«Η πανδημία βρίσκεται σε μια ύφεση είμαστε στο φθινόπωρο και έχουμε και το χειμώνα προετοιμαζόμαστε», είπε.

Ο ίδιος εκτίμησε πως τις επόμενες δύο εβδομάδες τα κρούσματα θα παραμείνουν στα σημερινά επίπεδα και δεν αναμένεται κάποια ιδιαίτερη αύξηση μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη.

«Δεν προβλέπεται κάποια αύξηση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου», είπε και πρόσθεσε ότι πέρυσι παρατηρήθηκε ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων μέσα σε δέκα ημέρες.

Ο ίδιος μίλησε ακόμη για την αναγκαιότητα να εμβολιαστούν όλο και περισσότεροι πολίτες λέγοντας μάλιστα ότι δεν πρέπει να περιμένουν να αυξηθούν τα κρούσματα πρώτα: «Το εμβόλιο θα μας σώσει ειδικά τώρα που είναι σε μείωση η πανδημία»

Ερωτηθείς για τα πλαστά πιστοποιητικά ο Παναγιώτης Αρκουμανέας είπε: «Μας ανησυχεί. Υπάρχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και μπορούμε να ελέγξουμε ως ενός βαθμού».

Όσον αφορά την τρίτη δόση του εμβολίου και αν θα αρχίσει να χορηγείται στον γενικό πληθυσμό εξήγησε: «Έχουν βγει συγκεκριμένες οδηγίες. Έχουμε στοιχεία από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και θα δούμε πως θα πάμε» και έκλεισε λέγοντας πως αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν οι δύο δόσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πόσο βολεύει η λεγόμενη πανδημία για τα χουντομέτρα;

  2. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΔκρατης ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΕΝΩ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΓΑΝΤΙ ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝΙΔΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.

Comments are closed.