Πίσω στο θέμα των ελέγχων για τους πιστούς που είναι ανεμβολίαστοι κάνει η Εκκλησία, λύνοντας τα, μέχρι πρότινος «δεμένα», χέρια της κυβέρνησης.
Με εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου που δόθηκε στη δημοσιότητα, καλούνται οι ιερείς και οι πιστοί που είναι ανεμβολίαστοι να υποβάλλονται σε τεστ πριν επισκεφθούν κάποιον ιερό ναό.
Παράλληλα, καλεί εκ νέου τους πολίτες να εμβολιαστούν ενώ αναφέρει επίσης την υποχρέωση των ιερέων, ψαλτών, νεωκόρων κλπ να υποβάλλονται σε δύο τεστ την εβδομάδα (rapid ή pcr).
Όπως αναφέρει, ο έλεγχος θα γίνεται από τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΝΤΖΑΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ………………….
Φτου σου προδοτη εβραιομασονε συριζωνυμε πρεπει να αφορισθεις πάραυτα νεκροθαφτη της εκκλησιας φοβο θεου δεν εχεις πανω σου ολα για την καρεκλα δεν εχεις καθολου αντιστασιακο πνευμα που θα πρεπε τωρα να εχεις βγει 1ος να εκανες αντισταση σε αυτην την βλασφημια, καθολου συνειδηση δεν εχεις ποια? απειλεις και τους ανεμβολιαστους μαχητες ιερεις σε αργια,θα σε καψει ο θεος.
να σταματήσει κ το παρακράτος της εκκλησίας να τα περνει από το δημόσιο.γιατι τους παπάδες δεν τους πληρώνει η εκκλησία από τη τσέπη της
Προσευχωμε στο σπιτι ο χριστος ειναι παντου.
Αφήστε τους ανθρώπους έχουν άλλες σκοτουρες – όχι όλοι – τώρα…….Έρχεται ο πολυαγαπημένος τους πάπας και πρέπει να ετοιμαστούν ποιος θα του πρωτοφιλισει τον κ………….!!!!!!!!
Έδωσαν εξετάσεις οι ιεράρχες, ήρθε η ώρα να δώσουμε εξετάσεις καί οι πιστοί: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!
ΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΠΑΛΥ ΚΑΝΑΝΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ……………….ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΟΤΗΤΑ…….ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΑΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΩΘΟΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 400 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
Αν δεν ειναι αυτο θεατρο του καραγκιοζη τι ειναι; Κατακαυμενη Ελλαδα!!!! Ποιο κυνικα ψευτικο και γελοιο δεν υπαρχει. Δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα του φτιαχτου.
Αλλα δυστυχως σου αξιζει. Σε μαθανε να βαζεις την ουρα στα σκελια και αυτο το ξερουνε. Εισαι υπευθυνος για οτι σου κανουνε.
Δεσκοτάδες. ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΗΡΥΓΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΞΩ ΟΣΟ ΜΙΛΑΝΕ. Γιατί απλά μιλάνε χωρίς να πιστεύουν τα λόγια τους.
Μασονία του κερατα
Ντροπή, μεγάλη ντροπή, πως κατάντησαν!!!!!!!!! Ο Μακαριστός Χριστόδουλος έλεγε ελάτε όπως νιώθετε και είστε,
αυτοί διαχωρίζουν τους ανθρώπους και βάζουν rapid test ακόμη και στην πίστη και στην ανάγκη εκκλησιασμού και της επαφής του κόσμου με τον Χριστό!!!!!!!!!!!
QR code για να μπεις στο ναό. Κάποιοι λένε ότι το QR code φέρει το 666
Σημεία των καιρών
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΥΕΤΕ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ.
ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.
Λυσσαξατε με την εκκλησία και με Τον Χριστό!!!!!πάρτε το χαμπάρι ρε νικητής στο τέλος θα είναι Αυτός και τότε αλίμονο σας…..
Ντροπή στο πρόσωπο του κυρίου αυτή ή εγκύκλιος. Εγώ θα πηγαίνω εκκλησία όπως πάω πάντα χωρίς μάσκα χωρίς φυσικά το μπόλι και ας έρθουν να με βγάλουν έξω!
Βρε αι στον διαολο τον Αφεντη σας, κρυπτοΡαββινοι!
Επικαλούνται τον διάβολο όπως κ όποτε τους βολεύει κοροϊδεύοντας τον κόσμο, ακολουθούν πιστά και προσκυνάνε τη ΝΤΠ και τα σατανικά σχέδια τους, αν δεν είναι αυτό σατανικό τότε τι είναι… τουλάχιστον γελοίοι
Ο Χριστός δίδασκε ελευθερία. Αυτοί θέλουν να δουν τα χαρτιά σου.
ΑΔΕΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ