Kαθηγητής Ioλόγος Νομπελίστας Luc Montagnier: Tα εμβόλια είναι μια βραδυφλεγής βόμβα! Οι κυβερνητικές αρχές διαγράφουν τα στοιχεία, αποδείξεις! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
20090407PHT53528_original

Kαθηγητής Ioλόγος Νομπελίστας Luc Montagnier: τα εμβόλια είναι μια βραδυφλεγής βόμβα! Να σταματήσει ο εμβολιασμός.Οι κυβερνητικές αρχές διαγράφουν τα στοιχεία, αποδείξεις. Εάν συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε με πλήρη ένταση θα υπάρχουν περισσότεροι ασθενείς!

Ο καθηγητής Ioλόγος Νομπελίστας Luc Montagnier και ο Marc Doyer προσκλήθηκαν στις 9 Δεκεμβρίου 2021 στο Radio Courtoisie. Ο Luc Montagnier είναι βιολόγος, ιολόγος και βραβευμένος με Νόμπελ ιατρικής το 2008 και ο Marc Doyer είναι μέλος της ένωσης Verity France και ιδρυτής της ομάδας υποστήριξης Mauricette. Η σύζυγός του πάσχει από τη νόσο Creutzfeldt-Jakob μετά τον εμβολιασμό.

Ο Νομπελίστας Luc Montagnier,στις 9 Δεκμβρίου 2021 καταγγέλει στο Radio Courtoisie : πρέπει οι γιατροί να καταλάβουν το κίνδυνο ότι υπάρχει προς χρήση αυτή η βραδυφλεγής βόμβα. Πρέπει να σταματήσουμε να εμβολιάζουμε»

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Νομπελίστας και δεν του δίνουν σημασία !!!!!!

Comments are closed.