Προφανώς μας δουλεύουν: Από το 43 πήγε στο 33% το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπαίνει στη Βουλή ο Καμμένος και μπουκάρει ο…Λεβέντης! Στο 5 η Χ.Α. Η αδιευκρίνιστη που είναι ρε λεβεντόπαιδα;

Κοινοποίηση:
dimoskopisi

Κάτω από το όριο του 3% οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και το ΚΙΔΗΣΟ

του Γιώργου Παπανδρέου

Μεγάλη είναι η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ και σε νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis .

Αν και ο βασικός κυβερνητικός εταίρος έχει χάσει ένα μικρό ποσοστό σε σχέση με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η καθίζηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολύ μεγάλη, ανοίγοντας έτσι την ψαλίδα.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 33,6% των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος, η ΝΔ το 17,8% και ακολουθούν το Ποτάμι με 6,1% η Χρυσή Αυγή με 5,3%, το ΚΚΕ με 4,2% και το ΠΑΣΟΚ με 3,6%.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν πιάνουν το όριο εισόδου στη Βουλή για 0,2%, σε αντίθεση με την Ενωση Κεντρώων που αν γίνονταν εκλογές τώρα θα έπαιρνε σύμφωνα με τη δημοσκόπηση 3,3%.

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει και η δημοτικότητα του ευρώ, καθώς το 78% επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, ενώ το 19% την επιστροφή στη δραχμή.

Οσον αφορά τις διαπραγματεύσεις το 63% θεωρεί σωστούς τους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα έναντι ενός 32% που πιστεύει ότι έπρεπε να μην παρεκκλίνει από τις αρχικές του θέσεις.

Το 83%, ωστόσο, εκφράζει την άποψη ότι η συμφωνία έρχεται σε αντίθεση με το δημοψήφισμα και μόνο το 16% ότι το εκφράζει.

Οσον αφορά τη δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα, παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και που σε δουλευουν δηλαδη?Επειδη πεφτει ο μνημονιακος Συριζα?Επειδη δεν μπαινει ο ψεκασμενος? Η που ο Λεβεντης που τα λεει στα ισα φτανει πια το 5%? Καιρος ηταν να ακουστουν και αληθειες…

    1. φτάνει πιά με αυτούς που τα λένε καλά, όλοι μπορούν να τα πούνε καλά, τι γίνεται όμως από πράξη. Το θέμα είναι η γελοιότητα των ΜΜΕ που τώρα λιβανίζουν και δίνουν βήμα στον Λεβέντη πού μέχρι πρίν μερικούς μήνες λοιδορούσαν. Ντροπή πιά………….

Comments are closed.