Το πολυτελές τζιπ του γνωστού ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά, έκλεψαν χθες τα ξημερώματα άγνωστοι έξω από πολυτελές ξενοδοχείο με σουίτες στην παραλιακή λεωφόρο.
Ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε καταλύσει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο που διαθέτει μόνο σουίτες πολυτελείας και είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του ένα τζιπ μάρκας Rage Rover σε υπαίθριο πάρκινγκ. Το πρωί που πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του είδε ότι έλειπε από την θέση του.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου και βέβαια η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες την κλοπή του αυτοκινήτου πρέπει να την διέπραξαν επαγγελματίες του είδους και μάλιστα χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μηχανήματα, καθώς το σύστημα δορυφορικού εντοπισμού που διαθέτει το πολυτελές τζιπ ήταν απενεργοποιημένο από τους ίδιους τους κλέφτες.
«Ε..ΟΧΙ ρε γ@μωτο μου σε μένα»!!ΣΟΚ για τον αγαπητό ποδοσφαιριστή!! Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Σαμαρά

Comments are closed.
αντε ρε μαλακες, ειπα κι εγω τί συνέβει..
ΥΓ. Range Rover λέγεται αρθρογράφε
Καλοταξιδο σ αυτους που το κλεψανε! Χαριτε το παιδια!
“Ε..ΟΧΙ ρε γ@μωτο μου σε μένα”!! Γιατί ρε μεγάλε ποιος είσαι εσύ δηλαδή; και στην τελική ανάλυση αυτό το «γιατί σε μένα και όχι στους άλλους» «γιατί το δικό μου και όχι του δίπλα» πότε θα το σταματήσουμε;
ΔΕ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ…….
Δεν πειραζει θα παρει αλλο…
Λεφτα εχει
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ?? Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ….
Έμαθε και τις σουίτες, ο κατσίβελος από την Κοζάνη.
λεφτα εχεις πανιβλακα , να πας και να παρεις αλλο.