Μια ακυρωθείσα συμφωνία ύψους 2,4 δισ. δολαρίων μεταξύ μιας αυστραλιανής εταιρείας εξόρυξης και του σερβικού δημοσίου, αποτελεί την πραγματική αιτία της ντροπιαστικής συμπεριφοράς της αυστραλιανής κυβέρνησης κατά του Σέρβου αθλητή Νόβακ
Η εξόρυξη θα κατέστρεφε περιβαλλοντικά μια ολόκληρη περιοχή στη Σερβία και προκάλεσε τις αντιδράσεις των Σέρβων πολιτών, αντιδράσεις των οποίων ηγήθηκε ο Ν.Τζόκοβιτς. Η συμφωνία, τελικά ακυρώθηκε!
Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» τον τρόπο συμπεριφοράς των Αυστραλών απέναντι στον κορυφαίο τενίστα αλλά όλα έχουν την εξήγησή τους.
Όπως δήλωσε ο Κ .Βελόπουλος:
«Ο Τζόκοβιτς λοιπόν περνάει όσα περνάει για πολιτικο-οικονομικούς λόγους. Διότι πριν από λίγες ημέρες η σερβική κυβέρνηση ήρε την άδεια της αμερικανικοαυστραλιανής εταιρείας της Ριο-Τιντο για εξόρυξη σε ένα νέο μεγάλο κοίτασμα λιθίου στην περιοχή της κοιλάδας του Ζαντάρ, 130χλμ από το Βελιγράδι για περιβαλλοντικούς λόγους μετά από πολυήμερες διαδηλώσεις.
Σε αυτές τις διαδηλώσεις ο Ν. Τζόκοβιτς ηγούνταν των διαδηλώσεων.
Η εταιρεία που πήρε το έργο από τον Βούτσιτς, του αγοραπωλησία πολλών δισεκατομμυρίων, είναι αυστραλο-αμερικανικών συμφερόντων. Έχασε χρήματα ο Αυστραλός τάχα νόμιμος πρωθυπουργός της Αυστραλίας γι αυτό κάναν ότι κάναν στον Τζόκοβιτς».
Αποκάλυψη για τον Τζόκοβιτς που θα συγκλονίσει τον πλανήτη! Για αυτό τον κυνηγούν και έγιναν όλα! Τζαναριτης και ένα ορυχείο ! #τζοκοβιτς @DjokerNole pic.twitter.com/15WRm3EZ9s
— Κυριάκος Νικηφόρος (@KNikephoros) January 8, 2022
Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η άρση της αδειοδότησης για το πρότζεκτ ύψους 2,4 δισ δολαρίων για την εξαγωγή λιθίου (κρίσιμο ορυκτό για την ‘πράσινη βιομηχανία’ πλέον) έγινε στις 16 Δεκεμβρίου από τον ίδιο τον Σέρβο πρόεδρο μετά από τις διαδηλώσεις που έσειαν καθημερινά το Βελιγράδι από τον Νοέμβριο του 2021.
ΜΑΘΕ..»ΕΛΛΗΝΙΚΑ»!!! Ο..»Βεροπουλος»,ΕΓΙΝΕ «My Market»!!!
ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
Είτε δημηγορεί ο βελόπουλος, είτε βελάζει κατσίκα, είτε κλάνει γάϊδαρος, τα ίδια ….ποιοτικά, βαθυστόχαστα και σοβαρά συμπεράσματα εξάγονται και σπουδαία αποτελέσματα ανάγονται !!!
Είτε δημηγορεί ο βελόπουλος, είτε βελάζει κατσίκα, είτε κλάνει γάϊδαρος, τα ίδια ….ποιοτικά, βαθυστόχαστα και σοβαρά συμπεράσματα εξάγονται και σπουδαία αποτελέσματα ανάγονται !!!
ΤΡΟΟΟΛ!!
Πολύς σας πέφτει διποδα
Αυτή είναι η αλήθεια!! Ψάξτε και στο google…Σερβία διαδηλώσεις για Ρίο Τίντο…Και ο Τζόκοβιτς έστειλε μύνημα συμπαράστασης!!! Αυτά πληρώνει τώρα…Οι Αυστραλοί είναι Αγγλοι…Δεν συγχωράνε…
Σωστό το σχόλιο σου!!!
τα ιδια σκατα ειστε ολοι υποκριτες σιχαματα δεν διαφερεις υποκριτη και εσυ
Είτε ομιλεί ο βελόπουλος, είτε βελάζει κατσίκα τα ίδια ….. σοβαρά συμπεράσματα εξάγονται !!!!
Δεν είμαι υποστηρικτής τού Βελόπουλου αλλά θα πω ότι έχει δίκαιο. Το άλλο που μπορώ να πω είναι το εξής: η γίδα είσαι, η κατσίκα, η βόδι η και τα τρία.
Τρέχα τώρα να ξυρίσεις τον πισινό σου να πλέξεις καμία μπλούζα γιατί κάνει κρύο. 😂😂😂😂😂😂😂
ΣΩΣΤΟΣ!!! ΚΑΛΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ «ΤΡΟΛΑΡΑ»…
Ναι, αλλα ο τενίστας να μην λέει ότι δεν έχει προσκυνήσει την ύλη με τόσα που βγάζει. Αν δεν ήταν δικός τους το σύστημα δεν θα τον προωθούσε όσο καλός και να ήταν, θα έμενε στα αζήτητα όπως τόσοι άλλοι σε διάφορους τομείς!
ΤΡΟΛ???
Aσε ρε κοιραλοιφάκια με τις μπουρδες σου…
ΤΡΟΛ??
Sorry! Αλλα μαλλον ο βελο, υποτιμα την νοημοσυνη μας! Εδω εχει βουηξει ο κοσμος κι’ ο ντουνιας, για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης ανα τον κοσμο και ο εχων τις επιστολες του Ιησου, παραπλανει! Λυπαμαι, που λαμβανετε σοβαρα υπ’ οψιν, τις μ@λακιες του βελο! Αλλα ας υποθεσουμε, οτι συνδεεται η συμπεριφορα των Αυστραλων προς τον Τζοκοβιτς, με την αποτυχημενη επενδυση! Για την κρατηση της τενιστριας, εχει να μας πει κατι;
ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ..Η «ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ???
Φασίστες γουρούνια αυστραλοί. Τσιράκια των αμερικανών και υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων. Από τις χειρότερες κυβερνήσεις παγκοσμίως. Δολοφόνοι.
Σωστός!!!
ΣΩΣΤΟΣ!!!
Βελόπουλε μαλ@κα σε ψήφισα κι εγώ και η οικογένειά μου στις προηγούμενες εκλογές, πήρες 6 ψήφους από μένα… στις επόμενες μόνο μούτζες θα πάρεις μαλ@κα, μη σώσεις και μπεις στην βουλή…. Για πες μας κι εσυ πουλημένο τομάρι, τόσο σε νοιάζει για τον Σέρβο; Εδώ για τόσα τερατώδη που βιώνει ο ελληνικός λαός δεν είδαμε να σε πάρει ο πόνος να πεις κάτι… Τον αγώνα που δίνει ο Αντωνιάδης και την δίκη που έρχεται γιατί δεν βγαίνεις να πεις κάτι; Στον ραδιοφωνικό σου σταθμό δεν έχει παίξει ούτε μια φορά η μήνυση Αντωνιάδη που έχει κατατεθεί.
Έλληνες αν θέλετε να αλλάξει αυτό που ζούμε και να γίνουμε πάλι Ελλάδα, μόνο Χίο και Κασσιδιάρη στις εκλογές
Βελοπουλε απατεωνα πας να παραπλανησεις την κοινη γνωμη για λογαριασμο των εγχωριων νταβατζηδων για να φας κανενα ψυχουλο
ΤΡΟΛ?
Ρε άι στα γαμήδια και εσύ και ο τρόμπας δεν τον ξέρω κιόλας τι είναι αυτός.Εχω ακούσει πως είναι ένας που λέει απάτη δεν υπάρχει ιός.Ρωτα εμένα αν υπάρχει ή αν δεν υπάρχει που τραβάω μαρτύριο με πυρετούς με δύσπνοια με πόνο στα μάτια με πονοκεφάλους με ρήγος με πόνο στα κόκκαλα με εμετούς συν το ψυχολογικό λόγο φοβίας της ασθένειας.Και είμαι και μη εμβολιασμενος έχοντας εις γνώση φυσικά ότι είναι δουλειά της Νέας Τάξης αλλά το νούμερο αυτό το καρναβάλι λέει ότι δεν υπάρχει και ότι είναι ψεύτικη συνομωσία.
ΤΡΟΛ??
ΤΡΟΛ?
Δεν μπορώ να καταλάβω των Βερόπουλο γιατί δεν πήρε θέση για των τενιστα Στέφανο Τσιστσιπα των δικό μας και περνει θέση για των Τσέχο κλπ ακόμα και έτσι να είναι στην Σερβία υπάρχουν άνθρωποι εκεί να των στηρίξουν γιατί εμείς να πάμε με χαμένους όταν προσπαθούμε να σώσουμε την Ελλάδα τη μας νοιάζει η Σερβία να σούπα και κάτι μήπως ήθελε μέσα στην συμφωνία να ήταν και το άγιο όρος με το παλαιό,,,η η εκλησια Βαλκανίων με παλαιό κλπ μην τρελαθούμε τώρα άλλος είναι ο λόγος δεν είναι αυτός και να σου πω και κάτι όταν έχεις φτάσει τόσο ψηλά πρέπει να ξέρεις να κρατήσεις κλπ ,άλλο είναι δεν είναι αυτό ξέρεις τη μου θυμίζουν αυτα που λέει ο Βερόπουλο πολιτικά χαβιανια,δηλαδή ,,όταν έκανε πχ απεργία το ΚΚΕ την έκανε για να κερδίσουν κάτι στην τσέπη τους τα χαβιάρι έτρωγαν ξύλο και οι εργατοπατερες κέρδιζαν στείλτε τον Άγιο όρος για καλόγερο κλπ