Ταχύτατες αναμένεται να είναι οι διαδικασίες που θα ακολουθήσουν την ολοκλήρωση των…
διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους θεσμούς για τη νέα συμφωνία, καθώς το νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση και να ψηφιστεί την Πέμπτη.
Tο νομοσχέδιο θα απαρτίζεται από δύο άρθρα, ένα για τη νέα δανειακή σύμβαση με προσάρτημα το μνημόνιο και ένα για τα προαπαιτούμενα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι αν και η Βουλή είναι κλειστή έως τις 16 Αυγούστου, η απόφαση για την επαναλειτουργία της ανήκει στη Διάσκεψη των Προέδρων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εφημερίδας το μήνυμα είναι ότι η Διάσκεψη των Προέδρων, ακόμη και αν καταγραφεί εκ νέου ως μειοψηφούσα η Ζωή Κωνσταντοπουλου, θα ανοίξει εκτάκτως τη Βουλή, ώστε το σχέδιο νόμου για το τρίτο Μνημόνιο να περάσει από την αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή και ακολούθως, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια.
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ , ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΤΣΙΠΡΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΗΣΥΧΟΣ , ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΗΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΟΥΣ !!!
ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ.