Στο έλεος των κλοπών το Παγκράτι. Μόνο τα τσογλάνια τους πολιτικούς ξέρεις να φυλάς ρε Δένδια; Θύμα και συνεργάτης του “MAKELEIO” (φωτό)

Κοινοποίηση:
mixanaki1

Ένα μπάχαλο έχει καταντήσει η περιοχή του Παγκρατίου με καθημερινά κρούσματα κλοπής δικύκλων και αυτοκινήτων. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχουν βάλει στο “μάτι” τα μηχανάκια της περιοχής και “σηκώνουν” το ένα μετά το άλλο.   Σε κάθε τετράγωνο σχεδόν το μάτι σου θα πέσει πάνω σε εγκαταλελειμμένα μηχανάκια που έχουν πάρει τα ανταλλακτικά τους και σε άλλα που είναι χωρίς καθόλου πινακίδες, ή ακόμη και πλαστές.

mixanaki1

Θύμα απόπειρας κλοπής έπεσε και συνεργάτης του makeleio.gr , καθώς βρήκε το δίκυκλό του σε ένα πάρκινγκ πολυκατοικίας παρατημένο με παραβιασμένη και σπασμένη την κλειδαριά. Δεν μπόρεσαν τελικά να σπάσουνε την κλειδαριά (φωτό) και να το κλέψουνε και έτσι το παρατήσανε στην  πιλοτή μιας πολυκατοικίας. Εκεί την κάνανε την ‘”δουλειά”  για να μην δίνουν στόχο στο δρόμο, όπου και ήταν παρκαρισμένο το δίκυκλο του συνεργάτη.

mixanaki2

Οι γείτονες καταγγέλουν ότι τους τελευταίους μήνες τα πράγματα στην περιοχή έχουν αγριέψει και οι κλοπές διαδέχονται η μία την άλλη.

mixanaki3

Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Αρήτης στο Παγκράτι. Μάλιστα στην ίδια οδό υπάρχουν ακόμη και τώρα 4-5 μηχανάκια κλεμμένα και παρατημένα χωρίς πινακίδες.(φωτό)

mixanaki4

Αυτά γιατί δεν τα έχει σηκώσει ακόμη η αστυνομία; Δεν τα βλέπει; Ρε Δένδια που είναι η αστυνόμευση που έχεις τάξει; Μόνο τα τσογλάνια τους πολιτικούς ξέρεις να φυλάς;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι να πει κανεις…
    Πριν 1βδομαδα μια καλοστεκουμενη 60αρα κυρια στο αιγαλεω παρκαρε με ενα aygo.
    Της την πεσανε δυο ενω εβγαινε απο το αμαξι και της το πηραν.
    Χθες βρηκε το αμαξι η αστυνομια στο τερμα στο σχιστο σε κακα χαλια.

  2. Εδώ καί 400 χρόνια κλέβουν μηχανάκια σέ όοοοοοολη τήν αθήνα…
    Τί έγινε ξαφνικά..Τώρα ανακαλύψαμε τό USA…..????

Comments are closed.